![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Teo scumpa si pt.tine ceva,acum virtual dar abia astept sa te cunosc la vara care vine ,mi-ai promis o cafea(o dau eu dar tu ai acceptat invitatia) si nu te uit,sa stii! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://i775.photobucket.com/albums/yy38/laur_claudiu/CI.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Dar voi chiar ati palavragit azi-noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Pupici si o zi placuta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Ce dezmat azinoapte domnule!!
Aici e intuneric practic. ploua. e relativ fain! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata si de la mine.
Eu trag cu testele pentru sala. Imi expira dosarul la scoala de soferi si eu nici n-am apucat sa dau traseul. Halal putoare am ajuns (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Sa aveti o zi cu spor. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Laur, tu sa nu uiti, ca eu daca zic o vorba, vorba ramane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Merci de tratatie! Bun rau de tot (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Oana spor la invatat! Nu te lasa pe tanjeala! Corinuca, ai lipsit la apel (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albinoi, o zi faina si tie! Neataaaaaaaaaaaaaa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai, io astept burta aia care trebuie sa o cumpere Bubu dar cred ca el taie animalu' acu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Teo, pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Oana, pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Faci ciorbica? Spor la treaba atunci! Sper ca faci si poze si ne cadorisesti si cu reteta in imagini (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Eu nu am facut niciodata ciorba de burta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da fac ciorbica! Pun poze Teo!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Corina, te pup si eu si spor la gaiti.
Teo, am niste emotii...parca m-as duce la injectie. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:30 AM |
|