![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata si de la mine!
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Oana (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) hai ca iti dau o veste , nu esti singura puturoasa , io sunt un specimen aparte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neata pink, neata Di Cori poze sa nu uiti , si reteta cu ciorba (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Gata, in sfarsit al meu sot a taiat animalu' si a adus burta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Ma duc sa ma apuc de treaba! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu observ ca imi cam prind urechile la puncte de penalizare, si retinerea permisului de conducere pentru 30, 60, 90 de zile. Le zapacesc si acum parca am un gol in cap. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Ori astia de pe net is prosti, ori am inebunit eu...Conducerea unui autovehicul neanmatriculat constitue infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 3 ani. Am verificat acum ...sa nu mor proasta. This post has been edited by Oana: Sep 8 2010, 11:06 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la invatat, Oana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Oana...invata si chestiile alea despre primul ajutor in caz de accident(ca in ultimul timp asta s-a ''dat'')!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Multumesc Diana. Mai stau putin si ma duc sa dau sala. Imi iau inima-n dinti pana la urma si nu mai aman.
Corina, alea mi se par usoare. Mai grele sunt alea de mecanica. This post has been edited by Oana: Sep 8 2010, 11:12 AM |
|
|
![]()
|
|
Multa bafta sa ai Oana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Mai, gata plec la bucatarie! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu sunt cam depresiva. Azi am mancat o tona de floricele, o prajitura intr-o cofetarie, chipsuri si cola. Imi vine sa mananc intr-una porcarii. Cire, si mie! Daca identifici cauza, zi-mi si mie pana nu ajung obeza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oana, fa cat mai multe teste, inveti asa mult mai usor. Eu n-am avut nici cea mai mica problema la sala si nici nu pot sa spun ca m-am strofocat. Pink, dar ce s-a intamplat cu pustiulica talentat? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by Cindy: Sep 8 2010, 11:21 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 02:18 AM |
|