![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce tip de coicolata preferati?
Mie imi place numai ciocolata amaruie, in special trufele... ::) |
|
|
![]()
Post
#2
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Mie imi place ciocolata cu lapte ::)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#3
|
Musafir ![]() |
Ciocolata cu peste 70% cacao. Cea mai buna pe care am mancat-o vreodata a fost una elvetiana (72% cacao) cu alune intregi caramelizate in ea, un vis. Da' se gaseste numai la magazinul confiseriei in Zuerich >:(
|
|
|
![]()
Post
#4
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Elvetia e tara ciocolatei ::)
Mie imi place milka :D |
|
|
![]()
Post
#5
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kalua, cu 70% cacao... e ciocolata "neagra", amaruie-amaruie ... ma faci sa salivez.
Noroc ca am o cutie cu trufe pe-aproape... :) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#6
|
Musafir ![]() |
Am si cu 99%, dar asta-i chiar "speciala" si numai pt. cunoscatori ;)
Eu mi-am facut si praline, au iesit o minunatie. |
|
|
![]()
Post
#7
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 11-December 05 Member No.: 84 ![]() |
Kalua spune-ne si noua reteta de trufe!Si mie imi place ciocolata amaruie de la anidor cu 73%cacao.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#8
|
Musafir ![]() |
Praline si alte derivatii
600 g ciocolata 100 g frisca lichida neindulcita 3 linguri unt 300 g ciocolata se topeste la baie marina si se aduga smantana. Se amesteca pana smantana s-a incorporat. Se aduga untul si se lasa la racit. Se bate cu mixerul. Se fac ori cu lingurita, ori cu punga taiata la un colt gramajoare pe hartie de pergament. Eu am pus compozitie si intre 2 caise uscate si intre 2 jumatati de nuca. Se da peste noapte la frigider. A 2-a zi se topeste restul de ciocolata (tot la baie marina) si se lasa sa se raceasca pana o putem atinge cu degetul fara sa o simtim fierbinte. Se scufunda pralinele in ciocolata si se pun la uscat tot pe hartie de pergament. Caisele si nucile se scufunda numai pe jumatate. Toata lumea care a mancat din ele vrea reteta :D |
|
|
capsunica23 |
![]()
Post
#9
|
Musafir ![]() |
cioco amaruie...si tot ce e cu stafide
|
|
|
![]()
Post
#10
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Daca mananc (ca nu prea servesc dulciuri) imi place cea cu stafide sau cu cereale crocante, in special alba.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:34 AM |
|