IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Oja si lac de unghii plus produse adiacente, Discutii despre marci si produse bune, dar si mai putin calitative
Diana.
post Oct 19 2010, 04:04 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bag io de seama ca nu avem topic despre oje si lacuri de unghii, asa ca m-am gindit eu bine sa reparam scaparea.
Eu folosesc in principal oja de la Mavala, insa m-am suparat teribil ultima data cind m-am dus la SensiBlu si am vrut sa imi cumpar vreo 5 sticlute noi. Pe motiv ca doamna care s eocupa de cosmetice "a plecat", mi s-a spus pe un ton sec" revino miine, azi nu putem sa iti vindem decit o sticulta"...
Anyway, m-am suparat asta teribil ca am zis ca nu mai am ce cauta in lantul lor de farmacii.
Aveti idee pe unde as mai putea gasi oja mavala sau alte marci care sa fie foarte bune?
Voi ce marci folositi/preferati pentru oja si lac de unghii?
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 19 2010, 04:50 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu folosesc Opi, Essie si Sally Hansen. Cel mai mult imi plac Opi in ceea ce priveste rezistenta, consistenta dar Essie are nuante mai pe placul meu. Sally Hansen e o varianta mai ieftina, un pic mai ieftina dar aproape la fel de buna ca Opi.
Ce am invatat eu este ca basecoat si topcoat sunt esentiale in realizarea unei manichiuri de durata, oricat de buna ar fi oja tot nu rezista pe unghii la fel ca atunci cand folosesc o baza si un strat protector la final.

+Quote Post
Diana.
post Oct 19 2010, 05:23 PM
Post #3

Fondator eLady.ro

Am googlait acum si am gasit OPI despre care m-ai auzisem. E 37 de lei o sticluta (aproape dublu fata de Mavala, insa am senzatia ca e si mai multa cantitate. Oja Sally Hansen la noi inca nu se gaseste.
De Peggy Sage si Margaret Astor ce stiti? Am citit pe net ca ar fi bunisoare, insa mi-ar placea sa vad ce spun fetele de la noi.
Bebe, eu folosesc ridge filler, baza, oja, lac pentru uscare rapida, top coat si inca un strat de las cu uscare rapida si intr-devar tine si mai mult de o saptamina . In plus nu sare, doar se toceste putin la virfuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Oct 21 2010, 12:20 PM
Post #4

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Eu folosesc oja Coral. Le gasesc in farmaciile Dona si costa pana in 10 lei. Mie imi plac, sunt rezistente.

+Quote Post
Diana.
post Oct 21 2010, 12:52 PM
Post #5

Fondator eLady.ro

Saru` mina, o sa ma uit dupa ele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
mititik
post Oct 21 2010, 01:33 PM
Post #6

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Ojele Sally Hansen sunt cele mai bune din cate am incercat si am avut si oje foarte scumpe si foarte ieftine. Pacat ca nu se gasesc la noi, dar se pot comanda pe ebay de exemplu.
Tot de la Sally Hansen am si cel mai bun gel de cuticule incercat pana acum: Instant Cuticle Remover. Le inmoaie foarte repede si sunt foarte usor de impins cu betigasul.

This post has been edited by mititik: Oct 21 2010, 01:35 PM

+Quote Post
Diana.
post Oct 21 2010, 02:38 PM
Post #7

Fondator eLady.ro

N-am treaba cu cuticulele, ca eu nu mai posed asa ceva. Procedez dupa metoda din Cum sa scapi de cuticule.
O sa rog pe cineva din strainatate sa imi aduca si mie Sally Hansen, ca prea e laudata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 21 2010, 08:38 PM
Post #8

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu folosesc in principal Mavala si Maybelline si mi se par ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am si cateva Avon, si una Boots.
Am si un cuticle remover de la Astor dar nu mi se pare ca face cine stie ce.
In ultimul timp folosesc si un base/top coat de la revlon si chiar imi place. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
De OPI stiam si eu ca sunt faine, dar n-am incercat pana acum.

+Quote Post
Diana.
post Dec 7 2010, 01:37 PM
Post #9

Fondator eLady.ro

Mi-am luat doua oje Rimmel, gama I love last finishing.
Una dintre ele are cea mai faina nuanta de rosu (mi se pare foarte potrivita pentru Sarbatori) pe care am avut-o vreodata. Din poze nu se vede prea bine, insa e super faina, ii spune 061 Exotica.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/2-38.jpg)
E a doua zi cu ea si e vad ca rezista bine... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

E a doua, cea din mijloc, din poza. Daca o vedeti pe undeva, incercati-o, pun pariu ca o sa va placa.
Acum imi pare rau ca nu mi-am luat si una albastra! Aveau si un albastru tare fain... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 7 2010, 06:55 PM
Post #10

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Foarte frumoase, sa le porti cu placere.

+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 10:43 PM