IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sotul meu si "Cybersex-ul"
albinuza
post Oct 21 2010, 06:55 PM
Post #11

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
Ce are sotul tau Tushca, este o problema psihica. Am vazut acum cateva zile o emisiune la tv, cu astfel de oameni cu obsesii sexuale care nu fac rau fizic nimanui. Adica nu genul de obsedati care violeaza si asa mai departe.
Oamenii care vorbeau acolo erau constienti de problema lor, dar asta numai dupa ce au discutat cu psihologi. Au in continuare obsesia, dar de cand au inceput sa o constientizeze, stiu sa o controleze. Isi vad de ceea ce le place, dar in acelasi timp, se gandesc si la cei din jur!
Win ce spui tu, poate fi bine si sa il faca sa isi dea seama ce face, sau poate lua o intorsura cu totul anapoda, si sa i se accentueze problema, si sa treaca de la sex virtual la unu real, din lipsa de sex acasa.
Ceea ce iti spun si eu, este ce au spus si fetele. Doctor.
Mult succes! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Tushca
post Oct 21 2010, 07:19 PM
Post #12

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Denmark
Member No.: 9,381

Win..ceea ce mi-ai sugerat am incercat odata..Intr-adevar rezultate au fost ..dar de scurta durata din pacate, ca apoi revenindu-se la ceea ce a fost. Multumesc pentru sfat! Cred ca divortul ar fi o solutie mai drastica dar mai eficienta (spun eu!). Cu permisul ai dreptate... nu i-am impus limite din dorinta de a nu se izola si ascunde dorintele, sentimentele si preferintele lui... Cred ca am gresit.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Multumesc pentru sfat Albinutza ! Doctorul ar fi solutia ideala daca as putea sa-l conving ca are o problema..

Pup dulce la toate!

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 21 2010, 08:22 PM
Post #13

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Divortul ar fi o solutie eficienta intr-adevar... daca esti pregatita sa te desparti de el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar eu sunt de parere sa nu ajungi acolo pana nu vei fi incercat si alte solutii, daca intr-adevar tii la el. Ai incercat sa-i intorci foaia, sa faci si tu acelasi lucru pe care il face el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Tushca
post Oct 21 2010, 08:32 PM
Post #14

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Denmark
Member No.: 9,381

Cu siguranta ca tin la el...Altfel nu as mai fi ajuns sa scriu astazi aici..Si am sa incerc orice este posibil!

Sa-i intorc foaia? M-am gandit....dar daca m-as uita la filmulete, cu siguranta ar veni langa mine si ar fi totul perfect. Iar sa vorbesc cu alti barbati, si chat din ala "siropos" chiar nu pot. Nu e firea mea. Urasc!

Multumesc pentru post Book! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 21 2010, 08:43 PM
Post #15

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Poate nu chiar ce face el, dar sa te arati interesata de alti barbati, sa nu-l mai bagi in seama, sa ai niste discutii pe mess de fata cu el (nu neaparat cu tenta sexuala)... sa vezi cum reactioneaza.
Parerea mea e sa te distantezi, sa iti gasesti niste interese temporare, sa il ignori o perioada... daca chiar tine la tine ar trebui sa se simta deranjat sa macar sa-ti simta lipsa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca observa si il deranjeaza explica-i ca te deranjeaza felul in care se poarta si de ce, si ca de asta ai decis sa te distantezi de el.
Daca nu observa/ nu il deranjeaza... poate ca a disparut pasiunea lui pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

This post has been edited by Book: Oct 21 2010, 08:45 PM

+Quote Post
Tudor
post Oct 21 2010, 08:47 PM
Post #16

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

As apela si eu la putina perversitate: mi-as face un cont cu care as intra in discutie cu el pentru al manipula si a afla ce gandeste. Pe Internet oamenii pot fi pacaliti foarte usor si se destainuie usor sub protectia anonimatului. Devino prietena lui pe internet insa s-ar putea sa afli niste lucruri care nu-ti vor pe plac.
DUpa cum ziceam sex 1 data pe saptamana sau mai rar si doar daca se poarta frumos pentru a invata sa aprecieze ce are.
As contacta un avocat, as lista niste hartii(fictive) privind divortul si i le-as pune pe masa sa le semneze ca sa realizeze ca e ceva serios si sa aiba la ce se gandi.
Daca el doreste atunci apelam la un doctor, in rest cred ca desi o terta persoana i-ar mai deschide ochii nu prea am incredere in doctori. Daca il fortezi sa mearga se va rusina, se va victimiza si e posibil sa renunte inainte sa inceapa.
Oricum e usor sa dai sfaturi din afara dar sincer imi pare rau ca o poveste frumoasa s-a transformat intr-una egoista si chinuitoare. Sunt aproape convins(ca si cercetatorii) ca iubirea dureaza fix 2 ani.. dupa astia uneori raman respectul, prietenia, aprecierea, recunostinta,etc.

Winu

This post has been edited by Win-win: Oct 21 2010, 08:52 PM

+Quote Post
uana
post Oct 22 2010, 02:19 AM
Post #17

Musafir

imi pare rau ptr tine eu i-as fi spus intr-un mod ironic sa ramana cu cadoul pe care i l-as face inainte sa plec... un vagin vibrator luat dela un sexshop editat asta te-ar amuza putin si sa ramana cu cadoul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 22 2010, 02:49 AM
Post #18

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu bagati in seama personajul de mai sus, e venit la spam pe alte cai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 22 2010, 05:42 AM
Post #19

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Tushca imi pare asa rau de tine! Cei mai frumosi ani insa nu au trecut, ii traiesti acum si poti sa alegi cum. Alaturi de un om bolnav psihic care nici macar nu vrea sa admita ca are o problema si sa incerce sa o rezolve sau singura, cu respect de sine si un pic mai multa iubire catre tine. Pt ca ceea ce ai ajuns tu sa faci pt el este degradant pt tine din punctul meu de vedere si nimeni nu merita asta, cu atat mai putin un om care ar trebui sa te iubeasca.
Eu l-as fi lasat de mult, oricat de mult l-as fi iubit. Mi se pare atat de dezgustator ceea ce face el si lipsa de interes si pasare ca te raneste si jigneste incat si cea mai puternica si profunda dragoste se duce.
Eu una n-as putea sa mai fac sex/dragoste cu el dupa ce stiu ce face el cand e mai mult sau mai putin singur.

Zicea Book, daca tii la el sa incerci sa-l ajuti. Daca tine el vreun pic la el sa incerce sa se ajute ca sa nu te piarda.

Si inca ceva, sunt mari sanse ca el sa fi facut aceste lucruri dintotdeauna, poate abia acum ai aflat tu.

+Quote Post
albinuza
post Oct 22 2010, 12:51 PM
Post #20

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu nu consider ca e degradat pentru ea ca au avut o viata sexuala fara inhibitii. Pana la urma sunt impreuna de la 14 ani. Au crescut impreuna, s.au descoperit impreuna. Nu asta e problema ei.

+Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 03:44 PM