![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, si eu folosesc ulei de cocos si imi place cel mai mult din ce am incercat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uleiurile si unturile le cumpar de pe net, la noi ce gasesc nu prea ma satisface; au fost diferente majore intre ce am cumparat de la un targ natural si ce am comandat.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu pun in continuare masca cu ulei de masline, de migdale si de ricin si zeama de lamiie, o data pe saptamina.
Sint foarte, foarte multumita de rezultate! |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Mi-am facut doua masti de par saptamana asta
prima 1. doua-trei linguri de ulei de ricin 2. zece picaturi de vitamina A 3. doua lingurite de miere albine 4. un galbenus de ou 5. un sfert de lamaie stoarsa Am lasat-o 20-30minute apoi am samponat bine parul. a doua -idem prima doar ca am inlocuit galbenusul de ou cu trei linguri de iaurt. Urmatoarea in seara asta si apoi trag concluziile: -idem prima doar ca inlocuiesc galbenusul de ou cu sucul de la doi morcovi. |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Prima masca cu galbenusul de ou mi-a placut cel mai mult cum a actionat asupra parului. Iaurtul nu prea a avut vreun efect de observat iar masca cu morcovi e destul de costisitoare in sensul ca dupa ce storc 3-4 morcovi am de spalat ditamai storcatorul de fructe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
IN consecinta ramane pentru uz saptamanal 1. doua-trei linguri de ulei de ricin 2. zece picaturi de vitamina A 3. doua lingurite de miere albine 4. un galbenus de ou 5. un sfert de lamaie stoarsa Suplimentar o sa-mi cumpar ulei de cocos, nuc si masline pentru diversificare... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 61 Joined: 28-January 11 Member No.: 9,789 ![]() |
O sa incerc si eu mastile voastre, pana acum imi faceam numai cu galbenus de ou, apa minerala si ulei de masline.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Chiar m-ati facut curioasa cu aceste masti,o sa incerc si eu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:02 AM |
|