IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXX - eLady`s hot spot, Discutii diverse
Diana.
post Nov 10 2010, 12:08 AM
Post #111

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Noapte buna si de la mine, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Nov 10 2010, 09:15 AM
Post #112

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Neata, dragelor.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 10 2010, 11:18 AM
Post #113

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna ziua! Relatari din cusca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Convietuiesc aici cu 2 viespi. ELe stau sus, io jos. Ne intelegem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voi ce faceti?

+Quote Post
Ciresica
post Nov 10 2010, 11:49 AM
Post #114

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Cum stai cu viespi? Kilareste-le, nu sta cu ele. :|

+Quote Post
albinuza
post Nov 10 2010, 07:10 PM
Post #115

V.I.P.

Da-s cuminti, si oarecum adormite. Nu avem probleme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Io o sa fac o baie si dupa aia nu mai stiu. Voi ce faceti?

+Quote Post
Globetrotter
post Nov 10 2010, 08:10 PM
Post #116

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna seara.
Eu m-am tuns. Si acum ma uit la Fetele Gilmore. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 10 2010, 10:21 PM
Post #117

V.I.P.

Buna seara!A cebine ca mi.ai adus aminte de fetele Gillmore ca iar uitam. Io am de facut un meniu pt o sapt, pentru o prietena care nu are rabdare sa citeasca Montignac. Vrea sa slabeasca. E drept ca are si bebe mic, de un an, care ii mananca ficatii, si nu prea are timp, da, nu are nici chef. SI sapt asta tine nu stiu ce regim disociat, din ala de mananca o zi legume, una fructe si asa mai departe. I.am zis ca ii fac un meniu pt o sapt cu montignac, ca sa poata sa faca o diferenta. Eee sa ma vedeti acum cum o sa ma strofoc.
Am facut o omleta maaare din 8 oo, pentru in seara asta, si pt maine la munca, am facut baita, mi.am taiat unghiile, smult mustata, iritat mustata, si acum stau. Soarecu e suparat ca nu il las sa iasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asa.. voi?

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 11 2010, 02:00 AM
Post #118

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Cand e gata fa o poxa sa vaza si lenea putoare din mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 11 2010, 03:10 PM
Post #119

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cred ca ne-a apucat pe cam toate lenea, numai Albi e campioana la harnicie. Nu vedeti ca si cheful de scris e in greva?
Io trec printr-o faza in care nu ma trage inima la absolut nimic. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Teocris
post Nov 11 2010, 04:05 PM
Post #120

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Servus fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce faceti scumpelor? Sunteti bine?
Eu ma incarc de energie pozitiva azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ati ghicit! Ma duc la zumbaaaaaaaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Atat de greu ma trezesc dimineata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu stiu ce am de la o vreme ca zici ca-s batuta. ma dor toate, n-am chef, mananc aiurea... Daca o mai tin asa cateva zile, vai de moralul meu si de burta mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Albi, ia sa pui meniul ala sa-l vad si eu. Ca poate asa, mura in gura, m-oi indura si eu sa revin pe calea cea dreapta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si daca tot esti tu simpatica si draguta nu te oferi voluntar sa pui meniul la fiecare sfarsit de saptamana pentru saptaman viitoare? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
In alta ordine de idei, m-au pocnit poftele domle (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) As manca numai paste si tot felul de salate. Na ca-mi lasa gura apa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si doar am terminat de mancat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Laur, pe unde mai umbli mai baiete? Mai da cate un semn. Macar o data pe saptamana, asa ca mine, ca altfel crede Diana ca am murit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va pup cu sonor, cum spunea Doctoreasa, si va urez o seara faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Teocris: Nov 11 2010, 04:07 PM

+Quote Post

100 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 03:04 PM