![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
'Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dmineata!
Is mahmura (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tre sa fac mancare si nu am absolut nici un chef. In afara de faptul ca nu stiu ce sa fac. Ce poseta in cap Di? Io am ramas ca proasta asa. Adica nu ma asteptam sub nici o forma, Probabil daca aveam 15 ani, as fi fost teribil de fericita ca incearca sa ma pipaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar la 31 de ani sa te arunci asa de la prima intalnire, e ceva.... nici nu stiu cum sa numesc chestia asta. Si vad ca el inca incearca sa vb cu mine. Nu ii mai raspund. Soarecu chitaie. Il deranjeaza ceva, da nu stiu ce. DUminica faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Se cheama mirlanie cronica si lipsa acuta de toate cele. Ce barbati timpiti, in loc sa ne faca sa vrem noi sa ii pipaim... ne fac sa o luam la fuga! Da` nah, iti dai seama ce experienta are cu femeile daca sare ca animalu`. Nexam, vax albina, nimic, zero barat...
Eu nu am chef de nimic. Da` de nimic-nimic! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io am schimbat asternutu la soarec, si acum sare ca apucatu prin cusca. si chitaie. M-a trezit el azi dimineata! Spui ca are ceva de zis...
Io o sa ma apuc in curand sa fac pui cacciatore. Si poaaate si o ciorba... da nu cred ca am chef... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca sufera de singuratate, Albi!
Io fac smotru. Sui dupa aia, mai vedem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Io nici un fel de smotru azi. Nu sufera de singuratate. Cred ca incepe sa se descopere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Io o sa ma bag la nani acum, pentru ca is terminata ca bateria. Sper sa reusesc sa adorm. Da tre sa prind soarecu mai intai. Va pup, si noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! O saptamana usoara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
PS: Mi-e somnnnnnnnnnnn (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
Mi-e somn si urasc zilele de luni. |
|
|
![]()
|
|
Neata! Mie mi.e somn si urasc zilele lucratoare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Subscriu. In totalitate!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:37 AM |
|