![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, nu am vrut sa par asa de radicala, dar ai dreptate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu imi fac acum o cafea. Decofeinizata. Ca deh... Mama ei de viata. Vreau sa dorm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa degeaba vreau, ca nu se mai poate.
O saptamina minunata sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.
Eu nu stiu ce sa fac de mancare.Ceva repede, bun si usor de facut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai ce ai la dspozitie? Ingrediente vreau sa spun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Servus , abia acu 15 min m-am trezit si io am dormit ca valiza in gara , sunt rupta de cateva zile , imi refac portfolio , si mai am putin si innebunesc langa scripturi si Css code (IMG:style_emoticons/default/jump.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Jo, sint insa convinsa ca iti si place, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Imi place mai ales cand termin si e gata si vad ca arata bine . Din moment ce prind unele chestii merge usor ..
Ideea e ca eram gata acu 3 zile , dar cand am dat sa fac validarea la site mi-au impuscat niste erori de nu stiam cum sa le mai fac fata , asa ca mi-am bagat picioarele si am refacut de la cap si ma uit dupa erori la fiecare pas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum nu vreau sa va plictisesc io cu astea. Mi-am achizitionat niste pusti de paintball!! Si sambata mi-am facut gradina in culoare portocalie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca m-am jucat deja , mai am io de invatat cum sa trag la tinta si cum sa reload (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. E super fun ! Nu asa fun cand te doare cand te pusca cineva , dar trec si durerile dupa 2 zile (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) |
|
|
![]()
|
|
Te cred, insa zau ca nu ma atrg deloc vinataile! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi o caruta de alergat... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna seara!
Cand am intrat pe forum am crezut ca am gresit adresa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-au derutat reclamele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce faceti mai fetelor? Sunteti bine? Eu am o durere de cap de zile mari. De la o vreme am tot mai des dureri de cap. Nu stiu din ce cauza. O fi din pricina ochelarilor? Nu stiu. Abia stept sa plec acasa. Tare lunga a fost ziua asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Frumoase reclame (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu suntem toti niste porci dar in mare aveti dreptate Diana&Albi. Depinde de situatie si de gradele din pahar. Fusei la Indagra& All pack saptamana trecuta... cu cine m-am intalnit? WINU This post has been edited by Win-win: Nov 15 2010, 10:29 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:09 AM |
|