![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Pana acum nu a ros cabluri de curent. Mi le roade pe alea de la antena tv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da invata el incet incet ce are voie si ce nu. Nu ii iau Di, pentru ca am citit ca rasa lor e mult mai happy singura! Si e foarte bine el asa..II trebuie doar o cusca mai mare! Plec la munca, gata. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaaa!
Grasanul tau e fericit inseamna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am niste chestii care-mi urla-n cap. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gen trenuri? Eu am trecut la vapoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daa e happy!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Ma tot gandesc ce sa cumpar cadou pt bf de craciun , barbatii sunt tare ciudati la cadouri oricum , de ziua mea acu 2 ani am primit de la el o pusca ... in loc de flori si parfum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O zi frumoasa tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
E vineri si eu sunt franta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu stiu de unde atata oboseala. Dorm ca un prunc, de la 21.30, odata cu fiica-mea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Unde bag frate atata somn? Si mai am ceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O pofta de mancare de nestapanit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) M-am ingrasat 4 kg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sunt ca un balon (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hello!
Ce faceti? Eu ieri am trecut pe la un targ de joburi si era vai de capul lui, cateva standuri acolo... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , tare prietenul cu pusca. Ar trebui sa-i iei si tu niste farduri ceva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu as dormi non-stop in unele zile. In altele nu pot inchide un ochi. Si pe de alta parte, am stari de hiper-activitate urmate de perioade de letargie si apatie. Cica is semne de stres acut... E bine daca poti dormi, Teo. Cintarul meu a luat-o razna, ma arata cu 5 kile mai slaba (desi e imposibil la cit am bagat in mine). Macar de-ar fi adevarat, insa nu cred. Miine plec la ai mei. Nu am mai fost de doi ani. |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , tare prietenul cu pusca. Ar trebui sa-i iei si tu niste farduri ceva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau o matura ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:16 PM |
|