![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Larry, ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si la mine e tare frig!
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io am un somn de nu mai imi revin nici cu a doua cafea ... Pisoiul Silver a lipsit 2 zile si aseara l-am gasit langa rau ,lovit si cu dureri , vai de capul lui! Toata noaptea voia atentie si sa doarma cu cineva si cand ma duceam in patul meu urla dupa 10 min cat il tinea plamanii .. Sper sa se faca bine saracutul , daca nici acu nu se invata minte sa nu plece departe de casa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu stiu cand o sa invete ...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! Io sunt terminata. Sunt obosita fizic si psihic!!
Jo, da unde pleaca de nmebun asa? Si cine il raneste? Sa se bate cu motanii? Vreau si eu o perfuzie cu cafea!!! O zi buna!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna fetelor! Da, ma mai doare, imi da junghiuri,dar o sa treaca. As pune poze cu operatia, dar mi-e ca va speriati si nu pun.
Oana, nu am patit nimic grav la deget, doar ca pe 21 mai am dat cu [iciorul in tocul de la usa si mi-am fracturat degetul, iar niste medici incompetenti nu au fost in stare sa mi l puna bine si drept asa ca a trebuit sa ajung la operatie pentru ca nu ma puteam incalta decat cu papuci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si acum a venit frigul si nu puteam sta asa. Sper ca m ai inteles. Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aoileu, Jo, sar Silver nu-i cuminte deloc!!! Cum de ajunge in halul asta?! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Albi, si eu sint la fel: si fizic, si psihic! Krus, eu si acum am un deget rupt la piciorul drept care e dat peste cap si s-a sudat asa, insa ma pot incalta. Adevarul e ca sint niste dureri ingrozitoare! Iar am tensiune... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Pfff, Di, nu e de gluma cu degetelul tau.Ai facut macar o radiografie? La mine era nasol pentru ca era degetul mic si era foarte departe de celalalt. Da sunt dureri nasoale, dar sincer prin ce am trecut pentru o operatie asa de mica nu merita riscul sa stai asa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar cum ai reusit sa-l dai peste cap? Si sa-l si rupi?
|
|
|
![]()
|
|
Am alunecat. Ma grabeam sa ajung in baie la masina de spalat (eram in Bucuresti, acum vreo 10 ani) si am alunecat pe gresie, am cazut cu piciorul sub mine si degetul ala s-a dat peste cap. N-am putut merge vreo doua saptamini... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Hello.
Kryss, sa te faci bine repede. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jo, ai grija de pisoi, fa-l bine. Si eu mor de somn. Deja e o stare de care nu mai scap. |
|
|
![]()
|
|
Cred ca e ceva in atmosfera! Altfel nu imi explic!
|
|
|
![]()
|
|
Cire (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
In noaptea in care am ramas la spital am dormit doar o ora jumatate (adunata cu zecile de minute motaite,ca somn bun si mult am bagat la greu de cand am venit acasa). Eu ma plictisesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:28 AM |
|