![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
Kryss sa ti se vindece degetelul cat mai repede. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mie mi s-a stricat filtrul de cafea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) mai mult va citesc decat va scriu dar maine-poimaine intru sa ma dau mare cu ce bucate am mai gatit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am incercat sa gasesc rabdare si timp sa imi trag bucatele in poze ca sa ma dau mare si sa primesc laudele si sfaturile de care am nevoie ca "tanara speranta in bucatarie" ce sunt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . In rest, ca toata lumea, e criza maica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) , deci e loc si de mai bine.
Kryss, insanatosire grabnica! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc Book si Laryssa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara!
Pink, ce ne mai spui nou? Eu am ramas singura acasa.Cei 2 baieti au plecat la un fotbal... si sora mea la o prietena,iar eu cum nu ma puteam deplasa am ramas acasa. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce sa zic, nimic nou de laudat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Astept sarbatorile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara, fetele!
Am mutat posturile despre sarbatori la Unde petreceti Craciunul anul acesta? Eu is acasa, fac peste parjit, fierbem un homar (moaaama, ce fata poate sa aibe animalul asta!) si am in cuptor doi pesti rindunica de mare. In greaca le zice skorpious- skorpioni- si in italiana, galinela (gainusa cred). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa vedem ce-o iesi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Am papat, m.am schimbat si in pat. Maine dimineata ma spal. Ca is rupta. Lasa ca o sa te odihnesti Kryss. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Kryss, sa te faci bine cat mai repede! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu ma duc la nani.. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu vreau sa fac gogosi. Am vazut azi un stand si m-a zapacit mirosul...
Asa ca o sa fac reteta de gogosi de post, de la Teo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Onuta, puiule, nu te ia somnul, dulceata mica? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gogosile mele sint la crescut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arunc si un ochi la Cake Boss. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:30 AM |
|