IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXX - eLady`s hot spot, Discutii diverse
laur claudiu
post Nov 25 2010, 11:42 PM
Post #261

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Salutare..dedicatie pt.Diana...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0wBHz2U8gag?fs=1&hl=it_IT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0wBHz2U8gag?fs=1&hl=it_IT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

gogosi...gogosi...vai balesc! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Nov 25 2010, 11:48 PM
Post #262

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Doar ce am vazut si eu Cake Boss (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Tortul din seara asta nu mi-a placut ...mi s-a parut ca arata scarbosel asa, toate puse la gramada ...

+Quote Post
laur claudiu
post Nov 26 2010, 12:02 AM
Post #263

Obsedat

Va citesc si eu din urma..mama lui de scarbici...nu mai am timp nici de mine...
Kryssa scumpa imi pare rau de degetelul tau,insanatosire grabnica si dau si eu un pup sa treaca mai repede!
Azi am fost liber si maine,sambata si duminica muncesc..astia este tembeli..si faza tare,sambata e ziua mea si am zis ca na...ma distrez si eu nitel..aha...mi-au pus un program si fac si inchidere...deja am primit un cadou de la o persoana speciala...un parfum de la YSL,damential nu gluma...aaa si am rezervat deja sear de revelion si a doua zi pt.Austria...din nou,in gasca,toti nebunii..macar atat,pe 3 tre sa ma reintorc fortat...munca...lasa ca ce-i prea multa destrabalare strica!
Laryssa nu stiu pe ce canal e Boss Cake...aaa.. aiesit tortul scarbosel?yumy,nu conteaza,sa fie dulce..trecem de faza decorativa..mi-s cu,capul...trec in ultima perioada ba manac dulce apoi dau cu sarat,numai extreme...aici e o ceata si mai e si un frig,minus trei grade....brrr!
Corina pe unde esti?nici un semn!Charlie...wo bist du?Tot la Frankfurt sau imi face festa neuronul..Munich?
Jo....salutari,bai Silver al tau e de BELEA!Cum mai e vremea pe la tine,mai e de plaja ca eu deja am scos cojocul de la naftalina?
Va doresc o seara placuta si inca o dedicatie pt.maiastra forumului...Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ITCbRPc4I6Y?fs=1&amp;hl=it_IT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ITCbRPc4I6Y?fs=1&amp;hl=it_IT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

O uitam pe scumpa mea de Teo,te pupacesc si te imbratisez cu drag!

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2010, 12:14 AM
Post #264

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Matale te dai lovit in aripa si noi iti ducem dorul pe-aicisilea!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Saru` mina de dedicatie, o impart cu fietili mieli draji! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am scos gogosile lui Teo (btw, bes-ti-a-le!!!!) ma duc mai hcana sa pozez, ca altfel o sa ramin fara "modele". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cori are treaba, apare ea! Mai ales ca falita voastra nu mai intra... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 26 2010, 12:15 AM
Post #265

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Laure, vremea nu mai e de plaja , gata , adica se mai duc turisti la plaja da pt mine e frig si caut seara pantaloni lungi si pijama de acu incepe si la mine sa se lase rece seara ..

Pisoul e putin mai bine , a dormit toata ziua ... Eu stiu ca e o rautate se bate cu alti motani si cu caini! nu ma deranjeaza ca ii bate , ma deranjeaza ca vine acasa sangerand si plangand si schiopatand ... Oricum e mai bine decat cum era data trecuta ... Io sper sa invete odata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kryss sa te faci bine rapid!
Noapte buna fetele & Laur

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2010, 12:18 AM
Post #266

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Larry, torutul ala nu m-ar fi facut sa il maninc, insa choix (tradus de ai nistri "gogosi" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) as fi bagat vreo duouo bucati, asa, de control! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Gata, Jo, deja inchini steagul? Se recupereaza Silver, ca un cavaler revenit acasa dupa lungi batalii cu dusmanul de clasa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Laur, vezi ca bagi lumea la idei, prima dedicatiune care este se traduce "dragostea mea secreta". Noroc cu a doua "e o furtuna, o sa treaca", ca altfeeeeeel!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Nov 26 2010, 12:20 AM
Post #267

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Laur, pe Discovery Travel &Living e emisiunea. Face italianu' niste torturi mamma mia ! Unul mai spectaculos ca altul, pentru mine sunt opere de arta, nu mancare. Cand am timp, vad inlantuit "Politia vestimentara", Say yes to the dress" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si 'Cake Boss" . Adevarul e ca in ultima vreme am cam exagerat cu dulciurile, chit ca le-am facut in casa , tot am asa o teama...nu de kg ci de dependenta. Daca zici ca-i asa de frig si urat la tine, e de-nteles ca vrei sa iti indulcesti putin zilele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Corect, Di (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

This post has been edited by Laryss_A: Nov 26 2010, 12:21 AM

+Quote Post
laur claudiu
post Nov 26 2010, 12:25 AM
Post #268

Obsedat

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ei..nu ma dau lovit,va citesc mereu seara,numai ca nu ma loveste si inspiratia si sa ma bag ca musca...undeva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Zilele astea facui un test cu Hydra Zen de la Lancome..am citit ingredientele...am vazut ca e plin de siliconi si ca nu si merita banii dar am zis na ce stie ###### Begoun?ca eu is tata cremelor si am incercat si mama cremelor..am si eu un fix..pe langa ala cu fetele,sa-mi fie iertat pacatosul de mine!
Efectul de la minunata crema...avem senzatia de patina pe face-ul meu..traiasca siliconii si pe deasupra si efectul de lipicios dupa ce masasi si in prealabil o masca exfolianta...zic jos celule moarte ca ag gel de hidratare..iaca na..ciu ciu!Doar s-a dovedit stiintific ca nici o crema nu poate patrunde in stratul mai adanc al pielii..ci doar de efect de hidratare la suprafata iar in cazul cel mai fericit dar cel mai fericit poate sterge si aici ma refer la preparate profesionale doar 10la suta din riduri..deci..no comment!

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 26 2010, 12:27 AM
Post #269

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

poi ieri am dormit pe fotoliu , cu cap sucit si pisoul cum adormeam cum avea el grija sa ma trezeasca ca nu il mangaiam , asa ca azi sunt franta si bag cornul in perna acu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si asa vreau si io gogosi ... da trebe sa schimb uleiul in friteoza daca vleau

+Quote Post
laur claudiu
post Nov 26 2010, 12:33 AM
Post #270

Obsedat

Diana..ei si tu..ma faci sa rosesc....ghita de mine daca nu stiu greaca fac si eu dedicatii numai de corazon (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Bine zici Laryssa de pofta cu dulcele dar curios e ca dupa bag si sarat....covrigei,snacks-uri...mai si nu ma ingras..da nu ma bazez eu pe asta ca nu vreau sa ma taie ai mei in ajunul Craciunului!

Diana mi-ai facut pofta de gogosi....ma bate gandul sa-,i suflec manecile si sa trec la framantat...sau...off indecis mai sunt dar nu vreau sa raman cu pofta nesatisfacuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...ca dupa daca ma uit la topicul unde postezi pozele cu pricina iar balesc pe monitor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:18 AM