IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXX - eLady`s hot spot, Discutii diverse
Diana.
post Nov 26 2010, 12:35 AM
Post #271

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Laur, ba te dai lovit si o sa te pun in genunchi, la colt, cu un lighean de gogosi de-ale lui Teo in brate, dreopt pedeapsa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Jo, fa gogosile, is simple, zau , iti jur ca nu ai cum sa dai gres! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asa-ti trebe daca ti-a venit fiul ratacitor acasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Larry, si mie imi plac cum arata tortule `talianului, insa nu ma impac cu blatul ala a lui cu fulgi de porumb (ala poros de sta ca betonu`! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

Iaca gogosile!
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/b-14.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
laur claudiu
post Nov 26 2010, 12:40 AM
Post #272

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

jo..am zis eu ca e de belea Silver al tau....aaa si de cinci luni are si soramea un motan...ii spunem Marlanul..eu pe bune asa motan nebun nu am mai vazut,e durere crunta...numai joaca si face toate trasnaile posibile...mi-a ros cablul de alimentare de la,laptop....imi venea sa-l fac frigarui...80 de euro...dar are smecherul un stil de milog si de iubareala in el.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Moaaaaaama..ce gogosi! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) stau si in sprancene numai da o data ligheanul cu gogosi...vaileau vaileu!

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2010, 12:40 AM
Post #273

Fondator eLady.ro

Numai daca il maninci pe tot. Si nu-mi pasa daca faci indigestie, auzi! Ca sa nu te mai dai fugit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
PS: Va place avatarul meu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Nov 26 2010, 12:43 AM
Post #274

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Ce moaaaca (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , cine-i urechiatul? Curand se implineste un an de cand mi-a fugit catelul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

+Quote Post
laur claudiu
post Nov 26 2010, 12:47 AM
Post #275

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Tocmai ce vroiam sa iti spun..e super avatarul iar personajul e dragalas...asa dragalas ca tine..ce lingusitor pot sa fiu pt.niste gogosi moamaaa!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....indigestie...la ce faci tu se poate numi rasfatarea papilelor gustative...vaileu vaileu!

Ce trist Larryssa! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) eu acum stau si magandesc,doamne fereste sa plece motanul de acasa..am ajuns sa prind drag de el chiar daca face nebunii..is niste suflete care cer iubire insa te rasplatesc inzecit!

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2010, 01:51 AM
Post #276

Fondator eLady.ro

E catelusa mea, Boni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2010, 12:19 PM
Post #277

Fondator eLady.ro

Bonjour, fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 26 2010, 12:47 PM
Post #278

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Limbarita a avut Laur aseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu de 2 sapt ma tot musc de buza de jos, si am dezvoltt o basica. Ma scoate din sarite. se atinge de dinti. Si balesc de la ea. Si evident fiind in relief, o musc in continuare!! O sa fac o criza!!!
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2010, 03:20 PM
Post #279

Fondator eLady.ro

Pai nu o mai musca!
Laary, Laur, in poza de la avatar e catelusa mea caniche. O cHEAMA Boni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E Bunitu-bonita lu` mama, iubita mea a mica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Nov 26 2010, 06:16 PM
Post #280

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Seara buna fetelor si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Gogoooooooooooooooooosi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asa-i ca au fost bune Diana? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am program numai eu cu mine in seara asta. Teo e la verisorul ei acasa (program de distractie in pijamale cica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), olandezul e la munci, asa ca ma duc la un concert de vioara, violoncel si pian (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la biserica "Sf. Margareta". Incepe la ora 19, asa ca mai stau nitel cu voi. Dupa concert planuiesc un film bun, un ceai cald si o epilare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maine insa, plecam cu catel, purcel si un calup de telemea la tara, sa ne faca o tanti priceputa tare placinta cu branza la cuptor de lemne, adica in spuza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Promit sa fac poze si sa-i fur secretele (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Krysule insanatosire grabnica iti doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te inteleg ca-ti este greu si ca te plictisesti, dar te rog sa respecti indicatiile medicului si sa nu faci altfel.
Diana, sper ca n-ai uitat sa dai pupic pe botic la Boni si din partea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doamne, ca tare-i simpatica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ptiu!!!! Sa nu-i fie cu deochi!
Va urez o seara minunata si un sfarsit de saptamana spectaculos!!!!

Am uitat sa zic: noaptea trecuta a nins in sfarsit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Prima ninsoare. Scurta, dar bogata. Si-a adus un frig cu ea (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Era si timpul. Chiar incepusem sa cred ca va trece noiembrie fara nici un fulg de nea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:52 AM