![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai, Teo, da-le o harta norilor alora si trimite-i cu indicatii precise fix la mine!
N-am uitat, insa si-a luat ea singirica citi pupicei a vrut, ca tot intr-o pupaceala am fost o zi si un pic! Se trezea s iar ma lua la pupaceala, bita mica! MIi-s obosita, ma bag la un serial (cred ca Mentalist o sa pun) si dupa aia mi s-a facut de mincare de post de gutui. Asa de buna-i rece!!! Imi ploua deja in gura. Si cum postul mai dureaza o luna, sa vedeti voi cite gogos eo o sa prestez eu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
E tare dragalasa Boni a ta ! Si are un nume pe masura, ma duce cu gandul la bomboane Boni-Bon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Eu sunt singura iar la munca. SI ma plictisesc de-mi vine sa urlu. Da mai am juma de ora! Si termin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai sunt 3 saptamani in afara de asta, si o intind acasa ....iuuupiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aaa azi ne-am gasit 3 veri pe fb. Dar nu in sensul ca erau si ei acolo. Nu stiam de existenta lor. Si avand acelasi nume ca si noi, ne-am luat la intrebari unii pe altii, si am descoperit ca suntem veri e gradul 2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce chestie!
La mine ploua cu galeata. Si e friig si urit! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
S-ar putea sa fie mai multi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu ma bag la nani ca is sfarsita. Noapte buna copii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teo, iti multumesc! Asa o sa fac pentru ca altfel nu am incotro. Azi noapte a plouat si la mine cu galeata, dar as vrea sa ninga.Teo esti o norocoasa, vreau si eu zapada desi nu o sa ma pot bucura de ea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Hai Krys, ca nici nu o sa.ti dai seama cand trece timpul.
Eu m.am trezit cu o durere de cap de invidiat! De catre iubitorii de dureri de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum imi inghit cafeaua si imi fac curaj sa ies la cele -0.6 ° afara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Weekend placut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc pentru incurajare,Albi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Dar unde pleci asa grabita? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bonjouuuuuuuuuuur! Azi e simbata si am dormit pina la ora 1. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
M-am intors. Vroiam la shopping. Da am probat niste blugi. M erau mari si S erau mici. Adica incapeam in ei, dar ziceai ca am 2 randuri de buci. Si am renuntat. Riscul dosului mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum am o lasagna in cuptor, astept sa se faca sa mananc, si dupa aia sa fac niste curatenie, ca vin copiii la mine diseara sa ne betivim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:19 AM |
|