IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXX - eLady`s hot spot, Discutii diverse
Diana.
post Nov 27 2010, 06:27 PM
Post #291

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Albi esti de groaza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Avantajul docului mare e ca are unde s ane pupe toata lumea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am facut si eu de haleala si am primit reclamatii. Si pentru ca ma grabeam (sa nu mincam tirzou, domle!) m-am ars la mina dreapta, de-aia am bodoganit o ora dupa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
..si acuma ma gindesc la ceva dulce. Care banuiesc ca o sa fie balcava (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Nov 27 2010, 07:31 PM
Post #292

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

No, pai sa ma pupe, da sa faca si nise blugi o marime pt astea asa... cu dosu mare. Gen... XM? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am facut oleaca de curatenie, nu prea mult ca strica. The rat a dormit toata ziua. Aseara avea energie in plus. Se urca in pat si se repezea la mine. Se oprea brusc si intra sub patura. Cobora, facea o tura de camera, si o lua de la capat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 27 2010, 07:36 PM
Post #293

Fondator eLady.ro

Cred ca sobi al tau se crede catel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Umeaza sa dea din codita si sa te pupe... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vreau sa fac ceva dulce si cica nu baclava... damn it!

+Quote Post
Cindy
post Nov 27 2010, 08:03 PM
Post #294

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hello!
Nu mai vorbiti de mancare, ca iar m-au apucat de ceva timp crizele de foame 24/24h, zici ca sunt un butoi fara fund. Oare sunt bolnava de ceva?
M-am mai si "implinit" cu ocazia asta, am facut pulpe de pui. Mi-am comandat de pe net haine, nu stiu cum naiba au astia marimile, de mi se potriveste XS, cu pulpele mele de pui bine indopat.
Sunt foarte happy ca mi-au venit cremele Decleor comandate de pe net (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Atat de happy ca mi-am inchis telefonul ca nu am chef sa vad pe nimeni azi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) semnat Cindy sociopata

+Quote Post
Diana.
post Nov 27 2010, 08:45 PM
Post #295

Fondator eLady.ro

Auzi, sa ma bagi si pe mine in clubul asta cu neraspusu; la telefoane! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Nov 27 2010, 10:10 PM
Post #296

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna seara!

+Quote Post
Diana.
post Nov 27 2010, 11:08 PM
Post #297

Fondator eLady.ro

Buna seaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaraaaaaaa!

+Quote Post
laur claudiu
post Nov 28 2010, 10:27 AM
Post #298

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Neata Natiune! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Lol si azi la munca.normal toata ziua si cu inchidere,normal ca ieri de ziua mea am muncit ca un erou..da o fost frumos ca m-au asteptat tot departamentul cu tort si mi-au cantat la multi ani...se uitau clientii ca la film...pupaturi,urari...in cinci minute la munci,tortul in pauza...
Aici ploua si deja ma apuca groaza...sigur azi vor fi peste 50 de mii de vizitatori din care 30.000 ca popa clienti,iar fac tembelii astia peste 500.000 euro...da e bine ca suntem platiti ca si festiv,deci 200 la suta...adik 20 de euro la ora...hai ca merge!

O cafea?vrea cineva?Fac cinste!Va pup si va doresc o Duminica superba! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Nov 28 2010, 10:41 AM
Post #299

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna dimineata!
Eu m-am trezit ceva mai devreme si am intrat sa va salut.
Aseara am fost pana la matusa mea. M-au scos sora si prietenul din casa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi o sa ma plictisesc rau de tot.

+Quote Post
albinuza
post Nov 28 2010, 12:17 PM
Post #300

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!!!
Laur, dragalasu La multi ani cu intarziere!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Io m.am betivit aseara.
Doale capu, ninge si nu am oo pt chiftele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:30 PM