![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ninge? Serios, chiar ninge? Cum ii posibil sa ninga in Italia si la mine nuuuuuuuuuu?!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Fac reclamatie, vreau si eu zapada! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Am io oaua, ia-ti tirlicii si vina sa-ti dau vreo zece, ca am luat chiar vineri de la piata. BTW, oo-le de taran la Craiova s-au facut 1 leu. 1 leu un ou. Ptiu!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da ninge, da se flescaieste deja.
Cum mai 1 leu un ou??? Mi se pare foooaarte mult!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fix asa: 1 leu, un ou. Atita e oul de casa. De alalalte gasesti si cu 30-40 de bani...
Vad la stiri ca si un UK a nins binisor azi-noapte... O sa fac a chestia aia cu peste, pisaladiere. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ce marfa ca a nins la tine Albi! La mine ploua. Si am ramas singurica acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dau party, in pijamale bineinteles (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) altfel nu va primesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Si eu am pofta de zapada, dar nu flescaita, din aia asa pufoasa , multa si neatinsa in care sa ma bag EU sa las primele urme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am pus o pizza la cuptor si astept sa se faca. Mi-e o foameee.... Duminica frumoasa cat a mai ramas ! Pupici !
|
|
|
![]()
|
|
Kryssu, imi pun imediat pijamaleleeeee! Ma primesti?
Lary, vino si tu si adu si pizza aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Cum sa nu, Di! Te astept, adica va astept. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Vreau si io o petrecere n pijamale. io am bolanzit toata ziua! Si pe seara am facut niste mancare ca sa nu mor de foame sapt asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sper sa nu inghete peste noapte. Sa pot sa ma duc maine la munca... |
|
|
![]()
|
|
Neata! Mi-e somn... nu am putut dormi bine deloc azinoapte.Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
Neata! Si mie mi-i somn de nu va vaz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 04:18 PM |
|