![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai iesi la plimbare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce iti face degetelul?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Aici ninge intr-un are fel. Asa cum v-am spus a inceput la 13. Da a fost ploioasa pana acum 1 ora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum ii da serios (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
aaaa!!! Nu ne faci o poza? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mor, vreau si eu zapada!!!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi, ce fain. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kryss, se poate? Citeste o carte sau baga un joc pe calc ceva. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di, degetelul e bine, aseara mi-am schimbat bandajul si e bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La plimbare nu am cum sa ies ca ar trebui sa merg in carje si nu am voie sa stau in frig sa nu se invineteasca. Book, pai cam asta fac, ma joc pe laptop, citesc, ma uit la tv, fac integrame, deastea....dar m-am plictisit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup! Albiiiiii vreau si eu zapada!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bua seara! Eu am adormit pe la 9 si acuma m-a trezit sefu. Vreau sa omor pe cineva!!!
Ati vazut ce are google pentru noi azi? (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/romanian_natl10-hpi.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna dimineata!
Nu a nins cine stie ce, e mai multa flescaiala, dar ninge in continuare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Neata! O zi frumoasa! La mine e un frig de crapa pietrele... Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si aici e foarte frig!! da io nu mai am chef de munca. in afara de asta, mai am 2 sapt si ma duc acasaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu am facut ochi acu jumate de ora. Tre sa prestez de haleala azi, nu stiu ce, insa va fi ceva cu pui. Atita stiu deocamdata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma duc sa imi beau cafeaua decofeinizta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:03 AM |
|