![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna searaaaaaaaaaaaa! La mine e frig afara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Nu am facut nimic interesant nici azi...
Ma bag la nani, va pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna dimineata! Aici e sarbatoare azi, si e zi lbera, dar romanii suntem la munca! o sa fie liniste si pace azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziuaaaaaaaaaaaaaa! La mine o iesit soarele.
Ciudata vreme! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna fete frumoase!
In Bucuresti e soare si o vreme superba... Arata a inceput de primavara, nicidecum de iarna. Asa a fost si ieri dimineata, dar spre seara s-a lasat frigul. Azi-noapte, pe la 4 m-am trezit sa-mi pun sosete, caci mi-era rece la picioare... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Soarele de dimineata mi-a dat o doza de buna-dispozitie... Sper sa ma tina toata ziua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa aveti o zi superba! |
|
|
![]()
|
|
BUna seara! Eu ma uit la tv!
MI.am belit 2 degete la munca azi. tare mai ustura.. O sa fac un dush, si o sa ma culc. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Hellllooo!!!!
Buna dimineataaa!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Hellooooo! Ce mai faceti? Vad ca nu prea mai povestiti nimic...
Eu sunt bine, am uitat sa va spun ca luni mi-a scoz firele de la operatie si acum nu ma mai doare asa tare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi frumoasa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:49 AM |
|