![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
E asa frumos afara, dar din pacate am auzit ca de maine ninge. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu zilele astea am fost la o prietena care s-a operat de fibrom. De fapt a avut 4, din care cel mai mare de 6 cm. E de aceeasi varsta cu mine... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In fine, acum e mai bine. Voi ce faceti? Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac fetele mele? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
As vrea eu sa ninga... Da` na! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu cred ca ninge si la mine... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Din ce aud, la mine plouuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ati inceput pregatirile de Craciun? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara! Eu am inceput cumparaturile. Ar fi timpul sa ma oprresc!
Tre sa ma pun sa curat pestele. L-am dezghetat deci nu mai am de ales. Si tre sa ma pun sa pregatesc si pachetul. Sambata trimit pachet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Eu is la birou, imi fac treburile si ma mai si gindesc la cite am de facut pentru Craciun, ca mai sint doar doua saptamini...
Si nu mai vreau sa dau in brinci, anul asta trebe sa fie toate gata la timpul lor, cu ajutorul Lui Dumnezeu! Mi-am promis asta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineataa!! Mi.e somn de lesin. SI doar am dormit!!
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
La noi a nins noaptea trecuta, insa nu s-a depus decat pe cladiri si pe masini. E foarte frig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Eu inca n-am inceput nici o pregatire, insa de sambata (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Prima si prima data facem bradul, ca asa e porunca, apoi mai vedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La noi a inceput sa ninga iar (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Macar de s-ar depune, sa putem merge cu sania pe deal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am mancat mere cu eugenii si acum caut ceva muzici sa-mi incante urechile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Colinde... Desi e cam devreme pentru ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu sunt fericita! Azi pe la 9 si ceva am primit un mesaj de la fostul meu prieten in care imi spunea ca ninge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stie ca sunt foarte fericita atunci cand ninge si ca imi place foarte mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A nins frumos dar foarte putin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai vreau! Va pup. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:29 PM |
|