![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Dragut!
Pe mine m-au muncit azi ca pe cai!! Is sfarsita!! si mai am o ora! Aici nu ninge, in schimb e asa de frig ca-ti vine sa te arunci in soba!! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Buna searaaaa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce faceti ? Eu acum am ajuns acasa. A nins din nou! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) M-am plimbat cu o prietena pe centru pana am inghetat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
vreau si io zapada (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu vreau... Dar inca nu e... La ai mei a nins deja de trei ori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza!
Nu mai pot dormi de la ora 8. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! io-s epe campul muncii!
Voi ce faceti? io dca stau acasa dorm ca un erou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sambata faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu citesc Nasul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
BUna dimineata! Am aterizat si io acasa. Am fost si am pus pachetul Fara soarec.
M-au scos din sarite oricum. Am vb cu soferu acum cateva zile si i.am zis ca ma duc sambata seara sa ii las pachetele. Aseara am plecat, si noroc ca m-am gandit sa sun. Mi.a zis canu e acasa si ca soarecu nu poate sa il ia pentur ca e aglomerat, multe pachete si bagaje, si nu poate sa-l arunce asaa printre bagaje. Am inteles. Azi ma scol la 5 jumate ca sa ma duc sa duc pachetul, si acolo imi zice ca nu poate sa le ia, ca nu e loc. Pai bine mah, aseara imi zici una si azi alta? Io fac 80 de km pana aici. Pe al meu ca era mai mic l.a luat pana la urma, dar pe.a lu colega-miu, care era mare ce-i drept nu. Noroc ca mai erau si alte masini acolo si au gasit sa.l trimita! Acum mai inghit o cafea, si ma apuc sa fac ceva prin casa. Voi ce faceti??? Duminica faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! Abia m-am trezit!
|
|
|
![]()
|
|
Bonjour! Si eu la fel. Ma duc sa imi fac o cafea, ca sa pot lega doo vorbe.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 05:05 PM |
|