![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Buna searaaa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
QUOTE Apai decodoru` tau o avut la orgasme cite nu o avut Paris Hiton in tata viata ei.. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ce`am mai ras, Diana! This post has been edited by OaNa`: Dec 14 2010, 11:49 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, Oana!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Still, ti-am vizitat site-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Imi place foarte mult; mai ales biografia si pozele, sunt superbe! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Serios? Iubitul meu a facut site-ul si tot el a scris si biografia, asta dupa ce s-a enervat la culme pentru ca cel ce-mi promisese ca mi-l face s-a razgandit dupa 3 luni in care eu am asteptat . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I have the best boyfriend ever! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Nu ninge la NY (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A fulguit ieri dupa amiaza/sera dar azi pauza, doar frig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O zi frumoasa tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
'Neata Diana! 'Neata la lumea matinala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi e ger in Bucuresti. Ieri a nins putin pe la pranz, pe la 12... dar nu a durat mult si nu s-a depus. Acum e cer senin si soare cu dinti. Sa-aveti o zi cu spor si bucurii! This post has been edited by Valentina30: Dec 15 2010, 09:40 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu am nici o bucurie azi. Trebuie sa ma duc acasa in week-end sa o iau pe Boni - are ceva la labute, nu poate merge cum trebuie. Asa ca plec vineri sau simbata. Acum nu imi mai doresc sa ninga pina nu ma intorc cu fata la Craiova... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa nu fie nimic grav. Poate doar s-a intepat in ceva si o jeneaza cand calca. Pare o mogaldeata zvapaiata in poza ta, asa ca poate cine stie in ce a calcat. O prietena are un catel mai blanos si mereu i se prind ciulini sau face ace de gheata intre gherute si schiopateaza pana i le scoate ea.
Desi e soare si senin eu m-am trezit cu fata la perna azi...si am de facut o multime de lucruri de care nu am chef nici sa ma apuc, daramite sa le termin. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by Laryss_A: Dec 15 2010, 01:03 PM |
|
|
![]()
|
|
Multumesc frumos, Lari! Boni a mai avut labuta rupa si a stat cu ea in ghips cind avea un an si ceva... De-atunci e "catelusul schiop" - problema s-a accentuat cu trecerea anilor; si acum, ca in curind face 10 anisori, trebuie protejata foarte mult... E si cam grasuta, asa ca... ii musai sa ma duc sa o iau sa o aduc la doctori aici. Ii sufletelul meu...e jucausa insa e si foarte, foarte cuminte, mititica!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:04 PM |
|