![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna ziua! Eu inca sunt in pat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi, decodorul tau.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte tare ceea ce a zis Di despre el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bia, ai un iubit de invidiat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma bucur pentru tine! Di, sper ca Boni sa nu aiba nimic grav. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi frumoasa! La mine a fulguit ieri usor si aseara a nins juma de ora mai bine si s-a depus, e frumos afara cu zapada asta,dar un frig de nu-mi vine sa ma duc nici la magazin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc frumos, Kryssu, iubita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Helllllo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acum am ajuns acasa. Am inghetat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Voi ce faceti? Saraca Boni! Sper sa se faca bine, cat mai repede, scumpa de ea! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O aduc la mine, Oana, si o fac bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ai facut ochisori, printeso? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Dap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am stat cu printul meu de vorba pana la 5 dimineata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Mie imi vine sa.mi iau campii. S.a operat mama de varice. Parca am zis. Numai ca idiotul de doctor nu a citit bine analizele, sau nu a stiut sa le citeasca, si acum mama are trmboza profunda! Aparuta din cauza operatiei. mama e panicata fleasca! Cum sa iiFspui unui om care tot anul a avut numai belele ca se poate trata, si nu tre sa se panicheze asa? Creed ca muream cu doctorul de gat daca eram acolo! Futu-i mama ma-sii de idiot incompetenet!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Doamneee, doctorii din ziua de azi!
Imi pare rau pentru mama ta, Albi. Eu ma duc la somn. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Albinutza, multa sanatate mamei tale! Din pacate din ce in ce mai multe nenorociri in spitale, fie din incompetenta, fie din lipsa de fonduri dar cel mai tare ma dispera lipsa de umanitate (si asta de multe ori datorata tot lipsei banilor). NORMAL ca te panichezi, cum sa te intrebe medicul de ce te panichezi? Dumnezeule... Si ce tratament i-a dat? Anticoagulante intravenos? In orice caz, multa sanatate si sa treaca repede peste asta. Hai ca se schimba anul si vorba aia, o sa se schimbe si norocul si o sa lase belele in 2010.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:25 PM |
|