![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Of, Albi! Multa sanatate mamei! Unde s-a operat, la noi, la Galati?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! S,a operat in Italia. Locul pentru care lumea strange bani sa vina sa-si opereze copiii!!!
Si de curand a fost investifat un doctor, pentru ca ii mureau prea multi pacienti. Nu avea diploma!!! O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata si de la mine. Nu ma mai duc sa o iau pe Boni, cica e bine... E a doua oara cind ne face faza asta!!! Uf!
Albi, cum o ajuns ala sa aibe pacienti??! Doamne, astia omoara oameni!!! Dar ce zic, acum citiva ani, inainte sa intram in UE, s-a descoperit la Iasi o "fabrica" de diplome pentru niste italieni care au fost decretati medici desi nu ca nu calcasera la cursuri, insa nu pusesera nici piciorul vreodata in Romania... Multa sanatate mamei, Albi! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
'Neata !
Ningeeee ! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Diana, ma bucur pentru Boni, sper sa fie bine si in continuare. Albi, multa sanatate mamei ! |
|
|
![]()
|
|
Saru mina, Danati!
Daaaa, ningeeeee, a pus un centimetru-doi deja! Parca am 5 ani! Deseara ies cu Ara la smotoceala in zapada! Iupiiiiiiiiiiiiiiiii! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, ee iote ca shit happens!! Si nus tiu cum draq, da i se intampla toate lu mama anu asta! Poate trece peste perioada nasoala odata cu terminarea anului.
Eu de abia astept sa termin munca, sa ma duc sa fac ultimele cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine seara imi las masina in curtea firmei, asa ca maine seara nu mai am cu ce sa ma deplasez... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Ninge si aici! Da' nu stiu daca se va depune ceva...
Diana, ma bucur ca Boni si-a revenit repede, fara sa mai fie nevoie de vet. Pupa mama boticu' Arei...! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) De cate ori ninge si se intampla sa fim la plimbare, Boaba adulmeca fulgii in aer. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Saru` mina, Valentina!
Chiar, nu ne-ai mai pus poze cu Boaba... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La Craiova ningeee.. cu fulgi maaaariii... cerne la greu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albi, o sa fie fie bine. O sa vezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce faci, printeso? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cireeeeeeee, pe unde umbli? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:01 PM |
|