![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu mi-am facut un ceai si acum astept sa se descarce inca 3 episoade din Gossip Girl. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna idee cu GG. Eu am descarcate 2 sezoane. Ia sa bag si eu un episod. Ma doare capul si ma enerveaza. Aaa de maine ma muta in hala. Adica mi.au facut o cosmelie in hala. Ca la maistri asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa va spun maine impresii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am fost plecata pentru ca a murit bunicul lui Bubu. Kukyneata e bine, luni il duc la doctor sa-i videze glanda. Voi ce mai faceti? Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna tuturor! Va pupacesc pe toate (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Am incercat sa recuperez putin din urma, dar nu prea am reusit. Sper ca sunteti bine. Eu am inceput al doilea an de facultate, am reusit sa obtin o locuinta de la primarie si sa capat un chist la un picior (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sunt la o prietena acasa si scriu de pe calculatorul ei. Sper ca in curand sa-mi pun si eu internet si sa vorbim mai mult. Va pup si o zi frumoasa va doresc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna gagicilor!
Albi, imi pare rau pt soricuta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Jo,felicitari! Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana, ce dor ne-a fost de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Rody,Book, Cori + celelalta gagici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! Oana ma, bucur ca esti bine, sper sa iti fie asa in continuare- Ce iti fac copiii?
Pe mine m-au mutat intr.o cutie in hala. La proprpiu intr.o cutie. are 1 m cu 2, pute a silicon si e ingramadita si friguroasa. Cam asta e aprecierea lor dupa 3 ani. Ma muta dintr-un birou de 20 mp intr.o cutie in hala! Asta e! In alta ordine de idei, imi e rau de crap, di cauza de ciclu!!! O zi buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, ai grija sa nu te imbolnavesti daca zici ca e asa nasol.:|
Mie trebuie sa-mi vina, m-am umplut de bube pe barba. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Corina, imi pare rau pentru pierderea voastra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe bunicul lui Bubu. Pupa pe Kukyneatza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Oana, imi pare bine ca ai o casuta a ta, e o mare realizare! Te asteptam cu vesti bune cit de curind si multa, multa, sanatate! Eu mi-o obosita vraiste... La noi azi a fost o zi frumusica, cu soare. Va tuc! Cire, naspa cu bubitele, te inteleg perfect. Ia si tu niste unguent cu ihtiol si baga cind ajungi acasa. Chiar face minuni. Albi, daca nu inveti sa ii bagi in mumele aferente pe toti, ai sa te imbolnavesti. Ti-o zic eu din proprie experienta. |
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Am ajuns acasa. Stau degeaba. Mi.e foame de lesin, si nu am nik gata facut! Si mi.e lene evident sa fac. Foaaameeee!!!
O sa stau in cutia mea cuminte pana vine frigu. Daca resoul care e acolo nu incalzeste suficient, o sa le spun scurt ca nu sunt de acord sa mai stau acolo. Io nu pot cu ovarele mele deja in pionieze sa stau in frig. Voi ce faceti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:27 PM |
|