IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXX - eLady`s hot spot, Discutii diverse
Bia
post Dec 20 2010, 02:37 PM
Post #531

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ah, buna idee Diana! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa ma duc sa caut o sticla misto, ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Dec 20 2010, 02:47 PM
Post #532

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Buna!
La mine nu a mers netul de vreo 2 zile si ma enervau astia de la Vodafone ca ziceau ca e de la laptop.Ok hai unul doua dar nu de la 3 aceeasi problema. In fine, azi merge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi era dor de voi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sincer nici nu simt ca vin sarbatorile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 20 2010, 03:05 PM
Post #533

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bia, bautura sa NU fie de cumparat - ci facuta in casa. Sigur gasesti ceva! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Teeeeo!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

(IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Krys, iubita, chiar ma intrebam pe unde esti... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Dec 20 2010, 03:07 PM
Post #534

Incurabil

Di (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
Teocris
post Dec 20 2010, 03:20 PM
Post #535

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Servus fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

La noi e tare frig. Era sa cad azi pe niste scari si uite asa imi faceam cadou de Craciu un sold dislocat si poate un ghips, plus ceva dureri de spate (IMG:style_emoticons/default/craciun1.gif)
In rest, toate bune si misto, mai putin spiritul de Grinch care ma apuca incet si bine. Ma dispera Craciunul! Na, am zis-o (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu-mi place, nici el nu ma place, e ceva reciproc. Ma dispera aglomeratia din magazine (de, e criza!), nesimtirea oamenilor (care cica ar trebui sa fie mai buni, mai intelegatori, bla bla...), fuga dupa cadouri (musai mai bune si mai mari fata de anii trecuti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), statul in bucatarie pana uiti de tine, nervii, ciuda ca ti s-a taiat maioneza sau crema de la prajitura, sau ca ti s-au ars sarmalele (nu radeti, eu am patit-o!), ... sa mai zic? Nu mai zic, ca dupa aceea nu mai vorbiti cu mine.
De maine intru in concediu. Voi avea timp pentru toate cele enumerate mai sus, mai putin pentru mine, pentru gandurile mele, pentru spiritul Craciunului. Musai sa-mi fac timp si chef sa-mi ascund frustrarea si nemultumirea fata de familie si mai ales fata de copilul meu. Trec eu si peste asta, asa cum am trecut in fiecare an (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Curatenia am facut-o in mare parte sambata si duminica, lasand la urma cateva lucruri marunte care sufera amanare.
Ieri am reamenajat camera fetitei si cu asa mare drag am muncit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi place sa asez jucarii, hainute mici, sa sortez creioane si carioci, caiete, carti de povesti si de colorat, jocuri fele de fel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) I-a montat sotul meu un raft super accesibil, i-am schimbat lenjeria de pat (ea zice ca e cu mami si cu tati pentru ca fata de perna are un dom si o doamna care se imbratiseaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), i-am pus pe masuta o fata de masa albastra cu ursuleti de plus. Mi-e drag cum arata camera acum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Acum imi fac planul pentru meniul craciunesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Corina
post Dec 20 2010, 07:23 PM
Post #536

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Sunt bine! Plecam de Craciun pe undeva prin Apuseni. Avem de mers vreo 750 km si plecam pe 22 decembrie(noaptea) sa fim acolo pe 23 decembrie.
Promit ca o sa pun poze cand venim!
Va pup pe toate si pe Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
melcri
post Dec 20 2010, 09:22 PM
Post #537

Incurabil

Member No.: 6,886

Esti o draguta Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Eu sunt f surescitata de noul laptop care ma provoaca (e in windows7)si ma tot edific cu noile comenzi;altfel,sunt f bucuroasa de venirea sarbatorilor;am petrecut vineri un microrev cu un grup de prieteni si azi o sarbatorire la scoala(-ne-au colindat elevii dupa care ne-am distrat si noi);mi-am pregatit din timp micile cadouri;am luat-o pe vara-mea de la aeroport,venea din italia pe perioada sarbatorilor si punem la cale o iesire in Poiana, probabil miercuri, cu lantul de rude apropiate pe care le avem.

+Quote Post
Teocris
post Dec 20 2010, 09:32 PM
Post #538

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Corina distractie placuta iti doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Drum bun si nu ne uita cu pozele promise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozeaza si ceva mancare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Melcri sa-l folosesti sanatoasa si iubita! Lasa ca-i dai tu de cap (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Dec 21 2010, 09:55 AM
Post #539

Incurabil

Buna dimineata!

+Quote Post
Diana.
post Dec 21 2010, 12:08 PM
Post #540

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Salutare! Ce faceti? V-ati facut cumparaturile de Craciun? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:10 AM