IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXX - eLady`s hot spot, Discutii diverse
albinuza
post Dec 22 2010, 05:22 PM
Post #561

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Noi am umblat azi pe afara, si am stat la tv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum plecam la un club sa vad daca reusesc sa fac o rezervare pt seara de craciun.
Tzuc!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Dec 22 2010, 05:31 PM
Post #562

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Va pup si eu!
Tocmai am primit pachet de acasa: caltabos, leber, toba, cirnati de porc, cirnati de oaie, brinza framinatata, cas, varza murata alba, varza murata rosie, castraveti, gogosari, conopida alba, conopida rosie, scutecele Domnului, vin... cica ar fi fost 15 kile in total. Dar cred ca a avut 20 in final! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Le-am trimis si eu cozonac, prajituri, ciocolata, fursecuri de vreo 4 feluri, turta dulce si cadou de Mos Craciun pentru Boni, oase mici de linciurit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scaii12
post Dec 22 2010, 06:11 PM
Post #563

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Buna seara si de la mine! Mi s-a stricat laptopul in Italia si n-am mai putut intra pe forum, iar acuma am ajuns in Romania. Abia astept sa apuc sa va citesc din urma. Sper ca sunteti toate/toti bine. In seara asta am petrecerea de Craciun la firma, abia astept sa merg. Va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 22 2010, 06:28 PM
Post #564

Fondator eLady.ro

Scaiutule, bine ai ajuns acasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Petrecere frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Dec 22 2010, 06:57 PM
Post #565

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Salut si tie! Da, n-am mai intrat pe aici. Imi pare rau ca nu ma poate ajuta nimeni:( Incerc sa mai apelez la prietenii prietenilor mei:D

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 22 2010, 08:39 PM
Post #566

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Vai ce fain, Diana, ca va aveti asa! Felicitari pentru asa parinti si asa copil ca tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Scaiut, distractie placuta!
Albinuta, sa nu te superi pe mine, nu zic de tine, zic in genere ca eu p-asta cu clubul de Craciun si Paste nu am inteles-o niciodata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Adicatelea mie mi se potrivesc mai in sanul familiei asa, balamuc si bairam de Revelion. Cat stai in Ro? Pupici, seara buna!

+Quote Post
kryss_10
post Dec 22 2010, 09:15 PM
Post #567

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna seara! Azi am facut o parte din curatenie si mai am maine putin.
Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 22 2010, 09:31 PM
Post #568

Fondator eLady.ro

Pastelata, nu se stie niciodata de unde are iepurasul. Sau, in cazul de fata, Mos Craciun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Lary, le-am dat destule dureri de cap in tineretile mele - insa eu sint singurul lor copil si ei... ei nu intineresc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Na, ca m-o busit plinsul! Of!

Am fost la cumparaturi. Miine il pun pe al meu sa impodobeasca bradul.
Fac putina orrdine acum, rapid, ca pisica, si apoi ma bag sa ma odihnesc la un film.
Dupa aia o sa ma apuc de sarmale si racitura. Si miine vreau sa fac turtele si curcanul comandat de sefu si de ultimele "frictiuni" prin casa- inclusiv spalat-schimbat lenjeria.
Cu ajutorul Lui Dumnezeu, vineri sa nu mai ramina mai nimic de facut, ca e Ajun, sa trec pe la biserica, sa mai luam apa, sucuri si tigari si gata... Sa il asteptam pe Mosu`!

Va pup in grup!

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 22 2010, 09:33 PM
Post #569

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) pai si pe mine m-a podidit cand am citit mesajul tau, na ca am zis-o. Suntem doua plangacioase. Mie de la sarbatorile astea mi se trage...sa zicem ca am niste frustrari unsolved . te (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cu drag

+Quote Post
Diana.
post Dec 22 2010, 11:18 PM
Post #570

Fondator eLady.ro

... ei, timpul le rezolva pe toate, Lary! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Cred ca transforma sarmalele in sarmale sparte sau le fac de o tona bucata- ma doare spatele de mor.

+Quote Post

100 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 12:33 PM