IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXX - eLady`s hot spot, Discutii diverse
kryss_10
post Dec 23 2010, 01:54 AM
Post #571

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Noapte buna gagici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Valentina30
post Dec 23 2010, 10:52 AM
Post #572

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Buna dragelor, la ora 10:45 "trecute fix".
In capitala e soare si frumos, vreme de primavara, nu de aproape ajun de Craciun.

Ieri nu am mai avut timp sa intru pe aici, caci am fost ocupata si cu musafiri. A fost ziua sotului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Stat in picioare de la 8:30 dimineata, pregatitit si bucatarit pana la 14:00. Musafiri, masa mare si sporovaiala pana pe la 18:00 cand s-a terminat chermeza si am clacat.
Cu o seara inainte, pregatisem cate ceva pentru ieri (icrele si tortul) si ma culcasem abia la 3 noaptea. Deci ieri am fost un fel de zombi...
Azi ma relaxez si maine pregatiri pentru Craciun.
O zi frumoasa sa aveti!

+Quote Post
kryss_10
post Dec 23 2010, 10:56 AM
Post #573

Incurabil

Buna dimineata! Nu am dormit bine deloc azi noapte. Valentina, la multi ani sotului tau si multa sanatate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Dec 23 2010, 01:12 PM
Post #574

Incurabil

Fetelor pe unde sunteti? V-ati bagat in bucatarie si nu mai iesiti de acolo?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2010, 02:41 PM
Post #575

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ktrysu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Io mi-s la munci. Cam intr-o ora plec. Ma duc acasa. Sin in urma cu treburile rau de tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Valentina, la multi ani sotului (chiar daca e cu putina intirziere). Sa ito taraiasca, sa fie samatos si sa te bucuri de el.. si el de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scaii12
post Dec 23 2010, 03:55 PM
Post #576

Obsedat

Member No.: 7,004

Hello si de la mine! Am observat Kryss ca pe la 2 noaptea bantuiai pe forum. Eu inca n-am facut bradul. L-am cumparat de o saptamana si ma uit la el, poate azi il si fac. Va pup

+Quote Post
Valentina30
post Dec 23 2010, 04:08 PM
Post #577

Incurabil

Kryss, Diana multam mult fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Asa e: sa-m traiasca "mosnegutzu" (cum il alint eu (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ) si sa fim sanatosi! Sanatate si voua dragelor si multe bucurii!

Azi, mai pe seara, impodobim si noi bradutul... dupa ce l-am tinut fo' 2 zile (de ieri dimineata) in camera mica, de s-a umplut totul de miros de brad... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2010, 06:41 PM
Post #578

Fondator eLady.ro

Me fericitaaaaaaaaaaaaa Am bradut naturaaaaaaaaaaaaal!!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Si dupa ce am ajuns acasa cu pomul, a venit si preotul cu Nasterea!!! Me supppppppppper hiper - happy!!!

...si au aparut si colindatori! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Dec 23 2010, 07:19 PM
Post #579

Incurabil

Diana fericitaaaa! Sa-ti impodobesti bradutul frumos si sa-ti aduca Mosul ce cadouri iti doresti!
Apropos de preoti, eu nu-i mai suport. Am avut atatea situatii de lehamite cu ei, ca mi s-a acrit.

Si eu ma simt bine azi. Mai de dimineata, am facut o bucurie unui om... mai bine spus femeii care ne face curatenie pe scara. E o femeie simpla, mai in varsta si relativ sarmana. I-am dat o geaca groasa de iarna, cu gluga. Eu nu o mai port, caci am deja doua groase de iarna si imi mai aduce Mosul, anul asta inca una. Nu era foarte veche, o cumparasem acum 4 ani. Mi-a placut teribil caci era de culoarea albastru deschis (un bleu frumos), cu gluga detasabila, buzunare cu fermoare si foarte groasa si moale, din ceva impermeabil. I-am dat-o azi femeii si a imbracat-o imediat sa vada cum ii vine. S-a bucurat ca un copil, cand primeste jucarii si bomboane... Anul asta pentru ea, Mos Craciun a venit cu 2 zile mai devreme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2010, 07:45 PM
Post #580

Fondator eLady.ro

Saru` mina, Valentina! La fel si voua, sa vina Mosul cu tolba plina de ce vreti voi, sanatate si bucurii!
Nu stiu ce o sa-mi aduca Mosul, cred ca mai nimic, insa daca vine cu tolba plina de sanatate, noroc si blesug in casa, zau ca nu mai imi trebuie nimic! Ai facut si tu ce am facut eu acum doi ani... Era fata de serviciu si tremura ca racitura, era un frig denuma-numa! Aveam un palton negru , de stofa buna de lina, captusitbine, cu blanita la mineci si gluga, care statea in tipla de la curatatorie- pe mine nu ma mai incapea, ca incepuse deja tiroida sa isi faca de cap. Am bagat-o in casa si am pus haina pe ea, ii venea bine tare. S-a bucurat de numa-numa, ca "asa palton de cucoana fitoasa si sexoasa n-a avut neam de neamul meu". Si m-am bucurat si eu pe linga ea... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O geaca mi-ar trebui si mie, poate daca nu mi-o aduce Mosul, mi-o aduce Agios Vasilis - mosul grecilor, care vine pe 1 ianuarie. O sa vorbesc cu el in sensul asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A, cind eram mica, stiam ca Mosul aduce si bradul. Mosul de anul asta insa a vrut 385 de lei noi pe brad. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma duc sa ma apuc de sarmale... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:00 PM