![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Multumim Diana. Cum spuneam si intr-un mesaj de mai demult, ii cer mereu Mosului sanatate dar e cam surd de ureche. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca nu-mi fac sperante mari nici anul asta...
Iaca inca un lucru care ne aseamana. Ne simtim noi bine cand oferim lucruri, celor care au mare nevoie de ele. Eu activez si pe un alt site (nu dau nume) unde se ofera gratuit tot felul de lucruri, celor care au nevoie. Asa am tot dat diverse: de la vopsele de par si cosmetice, pana la hainute, noi sau un pic purtate dar in stare foarte buna. E minunat sentimentul pe care-l simti, cand vezi chipul celui caruia ii faci o astfel de bucurie. Pot spune ca in astfel de situatiii, bucuria e pur si simplu molipsitoare. Noi am luat anul asta un bradut chiar ieftin, comparativ cu ce scoruri sunt prin piata. Nu ma asteptam dar daca stau sa ma gandesc ca vindea un tinerel si eu am fost la inaintare si am intrebat... e de inteles. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bradutul e romanesc, destul de des in ramuri, inalt de 2 m si a costat doar 50 Lei. Azi am fost iar prin piata, pentru unele mici cumparaturi si ne-am uitat si pe la brazi, asa de curiozitate. Mai jos de 100 Lei nu am gasit braduti asa de inalti si bogati... This post has been edited by Valentina30: Dec 23 2010, 10:55 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Sarbatori fericite tuturor! Pana atunci va doresc sa aveti putere sa faceti de toate,curatenie ,sa faceti bradul imppreuna cu cei apropiati sa-l impodobiti,sa va faceti frumoase si sa primiti colindatori.Eu mi-am planificat mancarurile pe 2 zile ca tare ma simt obosita si am vreo 3 zile de sarbatorit cu 3 randuri de musafiri;asta seara au venit elevii mei(zece la numar) care au absolvit anul trecut sa-mi ureze sarbatori fericite,spunandu-mi ca au lasat ziua de maine ptr elevii din promotia actuala sa ma colinde la randul lor;mi-au facut o mare bucurie sa aflu ce-au mai facut in anul care a trecut.Dupa ce-au plecat am mai facut o rulada cu mozzarela si ma duc la culcare ca maine o iau din nou cu haleala de zile mari!
Cadouri am facut si eu ptr nepotelul din Canada cel mai important,desi i-am spus ca s-ar putea sa fie mai saracanul acesta Mos Craciun din Europa ca e criza;bineinteles ca nu prea a fost de acord. Sa puneti poze cu bradutul pe care l-ati impodobit sa-l vedem!! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io am primit felicitari in schimb de acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
se ma-m buculat! si m-am rusinat in acelasi timp ca io nu le-am trimis nik... ( säc!) Io am pom de plastic , asa ca nu e interesant ....Un set de lumini nu mai merge de 2 zile , imi vine sa arunc cu cracila de toti peretii ... Am facut salata de beof azi ... YUM ce pofta aveam! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Anul acesta nu am trimis nici o felicittsre nu stiu de ce dar nu m-am preocupat
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jo, io am in plus vreo 5 instalatii, vin la mama sa iti dea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nici eu nu am trimis felicitari, ca nu prea mai am cui. Mamaie e cu ai mei, lor le-am trimis un pachetel cu dulciuri facute de mine. Si in rest... Sarmalele mele sint aproape gata, raciturile is puse la prins. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bradutul e impodobit... E tare fain! Sau unde mi se pare mie, ca nu mai am brad de plastic! Yupiii!!! O singura chestie naspa: a trebuit sa imi scurtez tare de tot unghiile, ca le-am futacit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Noi n-am pus inca bradul... dar il punem azi. Craciun fericit! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Craciun fericit si tot ce va doriti! Eu nu am brad, nici macar de plastic. Sa puneti poze cu bradutii vostri sa-i vad si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Al meu e de plastic, acelasi ca anul trecut.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineataaaa la Mos Ajun! Acum m-am trezit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vsFez0mjhi0?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vsFez0mjhi0?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Tre sa dau o fuga sa iau apa minerala, suc si tigari. Piine fac eu, cel mai propabil challah. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bradutul e impodobit si e superb, casa e vrasite insa in doua ore o sa fie totul ok. Mai am de facut asa: curcanu` , o rulada (reteta o avem pe aici, pusa de Hilda), turtele si piinea! Si musai sa le fac repede, cel putin turtele, ca sa pot da de pomana. Coliva a iesit o minunatie! |
|
|
![]()
|
|
Am mutat posturile cu brazi la Bradutii nostri de Craciun.
Eu am fost la cumparaturi. Pe drum m-am intilnit cu Mosul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:13 AM |
|