![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Nu am avut timpp deloc sa intru. Azi am facut bradutul, care nu e natural, dar am cumparat crengi si avem si mirosul de brad in casa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In seara asta sarbatorim ziua lu Oiseau. Face 23 de ani. E asa de tanara....
Va urez si eu un Craciun fericit, plin de bucurii, si sa va aduca mosul tot ce va doriti!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani pasaruicii, Albi! Sa fie Rozel sanatoasa, fericita, iubita, sa i se implineasca toate dorintele si sa aibe parte numai de bine! Sa te bucuri de ea! La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Craciun fericit! Nu prea va mai stiu pe toate, pe Diana normal, dar sweet girl sau Cindy cum isi zicea,mai e pe aici?
Eu sunt trisssta:( Cred ca devin chiar penibila insa imi doreeeeeesc din tot sufletul sa fac cadou biletele alea, si cineva care trebuia sa se duca sa imi ia a zis ca se duce azi cand nici macar nu o sa mai fie deschis:( Chiar nu e nimeni in Bucuresti de sarbatori?Luni in Bucuresti?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sfintele Sarbatori ale Nasterii Domnului sa va aduca bucurii, sanatate si numai bine! Craciun fericit !
Pastelata, Cindy e si ea pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Meeeerrryyy Christmaaaaassss!!!!
Eu sunt teribil de obosita!!! M.am culcat la 6. Dimineata! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Buon Natale e buone feste!adica mai pe romaneste Craciun Fericit si Sarbatori fericite!
Sa ninga incet desupra voastra cu fulgi de FERICIRE, sa va fie visul un zbor imbratisat de IMPLINIRE, povara vietii sa va fie un car de SANATATE,sa va fie sufletu scaldat in stropi de BUNATATE, sa aveti in drumul vostru SOARE ZAMBITOR, sa aveti alaturi chipuri dragi si ingeri pazitori.... Azi dimineata la 5 am ajuns acasa...ieri am muncit ca un erou...la patru dimineata m-am trezit de facut salata de boeuf si sarmalute,la 11 la munca cu inchidere pana la sase...la noi ploua de 4 zile,un pic si se adua iar de inundatii....ma pregatesc sa pun de o fripturica la cuptor cu cartofi si rozmarin... Va pup pe toate...primiti cu colinda? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Colinda-ma pe mine, iti dau nuci, cozonac, cirnati, vin.. si mai vrei tu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Craciun fericit, Laur!
Si la mine a plouat azi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu vreau sa fac ceva dulce - ca nu ajung astea de le-am facut, pare-se! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
★merry*•˚° ★。 ° ˛˚˛★* •。* •。★* •。★*˚
° 。* •。˛˚*° 。˚*•★*christmas★ 。*˚° 。 ° ˛˚*° 。˚*• ° ° 。 ° ˛˚ _Π_____*。*˚° 。 ° ˛˚*˚° • 。 ° ˛˚*˚° • 。 ° ˛˚ ˚ ˛ ˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ° 。• ° ˛˚˚° 。 ° ˛˚˛˚˚° 。 ° ˛˚˛ ˚ ˛˛ ˚ *|田田|門| ˚˚˚° 。°˛˚hugs and kisses to all __________________ |
|
|
![]()
|
|
Craciun fericit, Jo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Craciun Fericit Diana (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:24 AM |
|