![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Inseamna ca o sa vine si pe-aici ninsoarea! Diana (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scaiuuuut! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Craciun fericit! (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:style_emoticons/default/santa1claus1.gif) (IMG:style_emoticons/default/newyear1.gif)
Poate ne dam si sania... sau skiurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/skiing[1].gif) Tu unde esti acum? Eu am pus o friptura in cuptor- nu ca nu mai era mincare de hranit un batalion, insa trebuia facuta bucata aia de pulpa, asa ca am zapacit-o oleaca si am bagat-o la facut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Daaaaa, cu sania!!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu sunt in Bucuresti acuma. Doamne Diana, nu esti sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nu stiu de unde atata energie! Eu m-am tirat la culcare. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai daca am dormit pina la 4 dupa-masa!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Noapte buna si vise cu ingeri, Scaiut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Si eu si eu mi-s treaza (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) ! Am dormit la pranz si-acum stau cu ochii pe pereti, fac planuri pentru revelion.
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu fac planuri, fac poze! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu mi-s sanatoasa la cap, are dreptate Scaiut! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Io suflu cit ma tin plaminii, sa stii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine ninge... cam apoasa zapada, dar NINGEEEE!!! Ai facut treaba buna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , m-am trezit cu 3 degete de zapada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!!!!
Si la noi ninge frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Stratul de zapada este destul de mare, asa ca mai tarziu sigur iesim la sanie (IMG:style_emoticons/default/skiing[1].gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Multumesc Diana!
Aici nu ninge acum m-am trezit insa cu vreo 5 cm de zapada;astept alte 2 prietene tot cu aceeasi ocazie si poate mai ies si eu sa scot nasul pe afara ca de 3 zile nu am mai iesit Astept si eu cu nerabdare ninsoarea aia anuntata |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Acum a inceput sa ninga si aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noi mancam iaurt cu ovaz si prune uscate pt detoxifiere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Plec la ginecolog dupa ce ma usuc la par, si sa rezlv cu analizele pt munca... si dupa aia nu mai stiu ce fac. aaa ma duc la dentist. trebe sa fac asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 05:03 PM |
|