![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Super , mi-ai rascolit juma de copilarie Di cu saniuta ..
Neata fetelor ... pe mine parca m-a prins o raceala .. Ieri am iesit in oras era destul de rece , io m-am imbracat cam subtirel, azi grohai.. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, Jo, m-am trezit cu cintecelul asta in cap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pacat ca nu am si sanie!
Tu baga vin fiert cu piper si miere! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La noi inca ninge, m-am intors de-afara uda la picioare! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si iaca cum e afara... in a treia zi de Craciun!
<embed width="600" height="361" type="application/x-shockwave-flash" allowFullscreen="true" allowNetworking="all" wmode="transparent" src="http://static.photobucket.com/player.swf" flashvars="file=http%3A%2F%2Fvid648.photobucket.com%2Falbums%2Fuu207%2Ffides2009%2FCraciun-2010%2Fzapada.mp4"> |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
E ca-n basme de frumos si nici nu e asa de rece, doar ce am venit de afara. Pe aici ninge-n continuare, indraznesc sa zic ca e chiar mai multa zapada decat in Craiova (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Kryss, da m-am hotarat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am vazut o perinita pe care scrie : "Pentru cea mai buna mama", un set Celine Dion care contine parfum si crema de corp si i-a placut mult la mama o rasnita dubla, ceva de genu: (IMG:http://i987.photobucket.com/albums/ae359/oana1693/11211500.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Hehehe! Cred ca mami tau va fi foarte bucuroasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Larry, are vreo 7 cm, insa pe betoanele ude nu s-a prins bine. Pe pamint insa, e super fain. Noi am fost afara si ne-am zbenguit prin zapada!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am avut o cina minunata de ziua mea la restaurantul Sassa din Monaco.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor!
Regret enorm ca nu am intrat zilele trecute macar sa va urez sarbatori fericite si imbelsugate. Sper ca ati avut toate parte de cateva zile frumoase. In continuare va urez la fel in aceste ultime zile ale anului 2010, un an plin de peripetii...pentru mine cel putin. Imi e dor de voi, dar nu prea apuc sa va citesc incat sa ajung la zi. Va pup pe toate! |
|
|
![]()
|
|
Rodyyyyyyyyyy! La multi ani! Ne era dor de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Te asteptam sa ne povestesti tot, tot!!! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Bia, sa ne povestesti!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am papat la un restaurant italienesc/frantuzesc din Monaco numit Sassa. Interesant. Homarul e delicios, salata cu parmezan si melted chocolate cake minunata. Astazi am luat pranzul la Hotel de France la restaurantul Le Grill din cadrul hotelului. Eu am abut un risotto foarte bun cu scoici si apoi un steak de vita gatit medium rare si suffle de chocolate si mandarine.
Scriu de pe ipad. Ma scuzati daca mai apar greseli. Imi corecteaza limba automat. Scriu de pe ipad. Ma scuzati daca mai apar greseli. Imi corecteaza limba automat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 10:37 PM |
|