![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hello Kryss!
Poate maine voi pune niste poze ca acuma mi-e lene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am iesit putin pe afara, am fumat o tigara, dar mi-a inghetat nasul, picioarele si mainile. E foarte friiiiiiig. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si la mine e foaaaaaaaarte, foarte, foarte frig! - 7 grade celsius.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
La mine azi erau 17° la amiaz sigur in noaptea asta sunt cam 10... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
dar ce mi-e dor de poiana acu cand nu e la 3 statii de autobuz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sa ma dau cu punga pe partie , sa facem cheta si sa ne luam 2cani de vin fiert la 3 persoane.... pff ce vremuri erau alea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara si bine v-am regasit.
Imi cer scuze ,am intrat zilele astea pe forum si cand sa scriu si eu ceva...s-a stricat mausul. Cred ca sunt in urma tare de tot cu ce s-a mai intamplat pe aici. Va salut si va imbratisez pe toate! In sfarsit m-am asezat si eu la casa mea si sper ca acum sa tin legatura cu voi si sa vorbim ca inainte. De maine dimineata servesc cafeaua cu voi si asta ma face sa ma simt mai bine. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jo, la noi in Ajun au fost tot 17, insa ieri noapte a niiiiiiiiiins ca la nebuni! Pacat ca n-a mai nins si azi!
Oana, long time to see you! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! Ce fac aia micii? Esti bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te-am vazut acum citeva zile pe "el fugitivo"... nu stiam motivul pentru care ai disparut atunci asa de repede! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Diana, ma bucur tare mult cand vorbesc cu tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aia mici au facut 3 ani pe 21 decembrie, vorbesc si sunt tare nastrusnici. Eu am inceput sa invat pentru sesiune si pot spune ca sunt binisor. Tu ce mai faci? Scaii, te salut draga mea. Esti in tara? |
|
|
![]()
|
|
Jo... mie mi-i dor sa ma dau cu sania! Cred ca am innebunit!
Io ma apuc sa halesc ceva, ca mi-s lihniiiiiiiiiitaaaa! In rest, multumesc Lui Dumnezeu, is bine, saru` mina de intrebare. Si eu ma bucur cind vorbesc cu tine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3 ani? La multi ani, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! Cum mai trece timpul... |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Oana , An nou fericit in caz ca nu mai intrii pana atunci
Poze vrem cu pustanii.. |
|
|
![]()
|
|
Jo, intru si nu mai scapati de mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Voi pune si poze , ma tin de un car de timp sa fac chestia asta . An nou cu bucurii la toata lumea! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Eu am stat in pat in dupa amiaza asta pentru ca mi-a fost cam rau, am avut stari de voma si ma durea capul.
Acum mi-e mai bine. Oana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru piticii tai! Acum stau cu niste prieteni la un pahar de vorba cum se spune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 04:57 AM |
|