![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la treburi! Osa iasa minunati, sint sigura! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sanatate multa, Albi... te inteleg perfect, pe mine ma doare spatele de mor in ultima vreme... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Intru si eu in clubul celor cu dureri de spate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) de cand n-am mai fost la zumba (de doua saptamani), am niste dureri...
Acum de exemplu parca ma inteapa cineva cu un cutit la trei degete sub omoplatul drept, (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si asta de azi-dimineata. Mai am o jumatate de ora si plec acasa. Maine este ultima zi de lucru pe anul acesta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Si mie mi-e rau! Si azi am mancat doar branza cu rosii si castraveti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Febra ai, Krysu? Scaunul cum e?
|
|
|
![]()
|
|
Salutare! Ati auzit de Serban de la Cronicuta?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna ziua iubitelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Di, nu am febra, scaunul e ok.Nu stiu ce am. Aseara pe la 9 mi-am facut ciorba de pui, am mancat si a fost bine. Am adormit pe la 2 noaptea, dar m-a durut stomacul si nu am prea dormit. Acum vreau sa imi fac putina salata de boeuf pentru maine si cam atat. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Eu is la munci insa ma pregatesc sa plec. Ma duc la cumparaturi - ultima sunta de metri - si apoi acasa sa fac papa de revelion. Aseara am facut niste fursecuri si gaoacele de la vol au vent.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce armata de emoticoni!! Ma animeaza si pe mine! Si eu zilele astea doar as lenevi, nu am nici o tragere de inima sa fac altceva. Pesemne ne-a ajuns oboseala.
M-am decis ca pentru la anul sa chem o femeie sa se ocupe de curatenie asa o data la 3 saptamani, curatenie generala, ca eu nu mai fac fata, nu am timp si nici nu sunt capabila de treburi de-astea. Am incercat dar sunt nevoita sa recunosc ca nu-mi iese nimic. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by Cindy: Dec 30 2010, 05:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 08:37 AM |
|