![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Neata Kri (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)
voiam de fapt sa zic An nou fericit ! , da am gasit numai economul ala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineaaaaaaaata!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Un an nou fericit si mai bun va doresc si eu voua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Sau buna ziua! Noi inca nu avem nici un plan pentru diseara. Nici o invitatie nu ne-a coafat ca sa zic asa. Ori se preconiza plictiseala ori dezmat. Si nu suntem dispusi la nici una dintre ele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voi ce faceti diseara? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello si de la mine! Eu anul asta sunt "casnica", adica fac acasa cu prietenul meu si parintii mei. Este primul an in formatia asta. Va doresc un an nou cat mai bun, plin de tot ceea ce va doriti, asa ca aveti grija ce va doriti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua dragele mele.
Eu am cam fost pe drumuri pentru cumparaturi si abia acum m-am linistit putin. Eu sarbatoresc cu antibiotice, pentru ca m-am procopsit cu o pneomonie interstitiala, asa ca sare din plan sampania. Am spor la invatat si asta ma bucura foarte mult. Cred ca voi dormi mai mult si voi manca ce doreste inima mea, adica dulciuri multe. Vreau si eu sa va urez un an nou cu sanatate multa, bani cat sa va faca fericite si multa dragoste si intelegere. Va pup si va imbratisez. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Oana (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Si eu sunt tot pe antibiotice, dar asta e....se mai intampla. Multa sanatate, ma bucur ca ai mai reusit sa intri si pe-aici ca sa dai un semn de viata. Mult spor la invatat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Buna ziua, ladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Va doresc tuturor: un AN NOU FERICIT,cu impliniri si bucurii alaturi de cei dragi! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
La multi ani tuturor, un an nou grozav, plin de bucurii!!! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) This post has been edited by Globetrotter: Dec 31 2010, 05:48 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ce faceti?|
Krisu cum te mai simti? Scaii, sanatate multa (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Pe scara blocului e o nebuneala, numai tobe aud, dar e frumos. O seara cu bucurie fetelor va doresc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 09:29 AM |
|