![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara, dragele mele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-ati lipsit.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Jo, in ce tara esti tu de ai 32 de grade?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pinkule, ce ai mai facut? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Di, ti-a trecut lenea?(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi, felicitari ptr noile drepturi castigate.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nooo, nici gind, Cire. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!! E frig tare de tot...
Am fost la cumparaturi, si acum tre sa ma apuc de curatenie, ca e imperios necasar. Sunt asa o putoare in timpul saptamani... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna!
Biaaaaaa, ce mai faci? Nu ne spui si noua nimic nou? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu azi nu am facut nimic, am lenevit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Eu am facut curat in toata casa. M-am apucat la 4. Am spalat si pe scara. Mai am de scos rufele, de bagat altele, si de pus lenjerie pe pat. AM spalat de-a vase de zici ca stau cu inca 5 persoane. Nu stiu de ce pana mea nu reusesc sa imi spal farfuria dupa ce mananc. Ar fi mult mai simplu. As vrea sa fac ceva dulce maine, da nu stiu ce...
|
|
|
![]()
|
|
Pe Discovery e o emisiune despre omul cu jumatate de corp. Daca sunteti acasa, uitati.va. E impresionant.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Caut acum, sa vad si eu daca mai prind ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Cine stie sa ghiceasca in cafea? Azi mi-a aparut o inima in ceasca dupa ce am turnat cafeaua...
Ceva de genul celei din poza, doar ca a mea era perfecta. Nu am apucat sa o pozez din cauza acumulatorilor distrusi de la aparat mereu descarcati.. (IMG:http://victoriacolesnic.files.wordpress.com/2010/05/inima_cafea.jpg) Winu This post has been edited by Win-win: Nov 7 2010, 12:59 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello! Eu tocmai am venit de-afara. Mi-am cumparat dresuri cu modele. Sunt foarte incatata de ele. Dar e asa de urat afara si ploua si e frig. M-am bagat in pat si astept sa mananc. Voi ce faceti?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:17 AM |
|