![]() ![]() |
Dec 31 2010, 07:36 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 |
Eu fac niste rulouri de pui cu cascaval si muschi file la cuptor.Si mai vreau sa fac niste pateuri cu branza. Si piure de cartofi pentru rulouri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oana, ma simt binicel. Luni o sa ma duc sa mi scoata andreaua de la deget si sa scap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc de intrebare. Piticii tai ce fac? |
|
|
|
Dec 31 2010, 07:51 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 |
Copiii se uita la miki desene animate si nu vor sa faca nani.
Esti singurica acasa sau cu parintii? |
|
|
|
Dec 31 2010, 09:20 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 |
Sunt cu prietenul. Doar noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Dec 31 2010, 09:42 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Buna searaaaaaaaaa! Ce fac fietili mieli draji? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am facut noapte alba ieri noapte si azi la 4 am inchinat steagul pina la ora 8. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aproape tot e gata, mai putin tortul de ornat, friptura de vitel de bagat nitel la cuptor si vasilopita e la crescut. Mai am sa fac un pic de curat, sa fac baie, sa imi fac unghiile si sa ma bibilesc nitel si gata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Dec 31 2010, 11:33 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 |
Din Austria,Klagenfurt va transmit un AN NOU FERICIT cat mai imbelsugat,sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!Va pup pe toate,aveti grija de voi...distractie placuta!La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
p.s>moamaaaaaaa aici e o zapada pana la genunchi,azi am schiat pt.prima oara,a fost frumos...mama ei de directie..pana acum am intrat de doua ori cu capul in zapada...invatam invatam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jan 1 2011, 12:48 AM
|
|
|
La multi ani tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jan 1 2011, 08:35 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 |
Neata si LA MULTI ANI!
Cum ati sarbatorit mai fetelor si Laur? La mine pe holul blocului a fost o petrecere cu manele, incat am simtit nevoia sa iau jumatate de diazepam sa pot inchide un ochi. |
|
|
|
Jan 1 2011, 08:42 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
La multi ani (IMG:style_emoticons/default/newyear1.gif) (IMG:style_emoticons/default/wizard.gif) !
Va doresc un nou an minunat, fie ca visele voastre cele mai frumoase sa se indeplineasca, si multa sanatate, ca-i mai buna decat toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
|
Jan 1 2011, 08:48 AM
|
|
|
La multi ani Silvia!
Ce mai faci draguto? |
|
|
|
Jan 1 2011, 09:01 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Am venit sa va urez si sa va pupacesc in zorii anului nou (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Am petrecut un revelion linistit, mult prea linistit, la ai mei, dar asa a fost sa fie anul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si m-am uitat la Protv, a fost frumusel programul de revelion. Nici n-am simtit cand s-au scurs orele. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th December 2025 - 01:38 PM |
|
|