![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Totul e alb pe aici prin Bucuresti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
La multi ani tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu azi dimineata am fost la spital sa-mi scoata brosa(andreaua) din deget. A durut putin, dar acum ma doare mai rau si stau in pat de cand am venit. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua .
La mine e ger cumplit, abia astept primavara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-am facut o cafea si vreau sa termin un capitol de conspectat. Am o mare problema cu cativa copii de pe hol. Mama mia! Toata ziua tipa, fug si bat mingea. Ma gandesc ca saracutii nu pot iesi afara si se zbenguie pe hol. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io mi-am facut o gramada de planuri pe anul asta si vreau din tot sufletul sa se si implineasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vreau sa incep anul cu noi sperante si multe schimbari ...
tre sa dau jos vreo 10 kile asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna! Si eu mi-am facut niste planuri pe anul asta, inclusiv slabitul, dar cel mai mult imi doresc sa termin cu lucrarea de dizertatie si sa termin masterul. Eu am ajuns in Milano, mult mai cald decat in Bucuresti. Sunt trista...asa-i mereu cand ma intorc aici.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Ce faceti? Eu sunt optimista pentru anul viitor. Atat de mult m-am zbatut anul acesta, incat simt nevoia sa mai las lucrurile si in seama lui Dumnezeu. Vreau si eu sa ma ingras macar 5 kg, dar daca nu va fi asa, nu-i mare bai (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am o materie mai greluta la facultate: Psihologia experimentala. Ma streseaza la maxim, dar ma gandesc ca nu-i capat de tara daca o sa pic. Va doresc sa vi se implineasca dorintele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Tare greu m-am trezit azi (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Si la noi e frig. Pana am ajuns la birou, nu-mi mai simteam sprancenele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Tare am nevoie de o cafea. Cine bea cu mine? (IMG:http://www.coffeedetective.com/images/mr-p-lick-coffee-mug-21311090.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjouuuur! La mine a fost soare, insa acum s-a innorat iar. Poate ne ninge iar. hihihi
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
La Multi Ani tuturor si din partea noastra
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:57 PM |
|