![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Sa-i faci poza, Jo! Sa vedem si noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Seara buna, ce mai faceti? Ce e oare cu Di de n-a intrat azi deloc? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am ajuns acasa. Ma rog.. in Italia. Is foarte obosita. M-a enrvat o vita de la Digi. Nu imi mergea telecomanda pe decodor, si am sunat sa vad. S-a mai intamplat, si s-a rezolvat de la ei. Si asta face.... scoateti din priza bagati la loc.. deschideti,...asaa si apasati pe meniu
Zic... da nu merge... si ea.. indreptati telecomanda spre decodor. Serioossss??? Io o tineam inspre geaam... Am voce de retarda sau ceva??? Si i/am inchis. Am sunat iar peste juma de ora si mi-a rezolvat o doamna de acolo in 3 secunde. Ma bag la nani acum, ne auzim maine, va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Of, Albi, iar decodorul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) poate tie dupa atatea belele nu ti se pare amuzant dar e comic rau decodorul tau care are mofturi si vointa proprie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Kry daca nu uit ii fac o poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :
Azi am mers la cumparaturi si am dat peste un magazin , unde avea absolut de toate ce ai nevoie si ce nu ai nevoie pt bucatarie , bine ca nu am mers cu masina altfel ramaneam cheala de toti banii .. Incepe de saptamana viitoare reducerile de iarna ... Yupyyy Azi mi-am luat vreo 3 bluze mai sport asa , si 2 perechi de ghiloti .. Am sa incerc sa le fac poze , inca nu stiu cum imi vin , mai intai vreau sa le spal apoi sa le probez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana cand tineti decoratiunile de craciun in casa? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Albi, ma bucur ca ai ajuns cu bine acolo. Jo, sa te bucuri de cadou. Diana, te mai asteptam sa vorbesti cu noi la barulet. Spuneai tu ca nu te simti prea bine. Ti-ai facut analizele? De ieri imi apare ceva pe calculator cand il deschid:windows profesional xp, you my be a victim of software coutfeiting... clik to rezove now. Tare ma simt tentata sa dau clik, dar ma abtin. Poate ma ajutati voi la un topic special, ca nu stiu ce sa fac sa scap de chestia asta. Azi bag tare la engleza si aspirina la greu sa ma tin bine pana maine. Zi buna la toata lumea. This post has been edited by Oana: Jan 9 2011, 08:35 AM |
|
|
![]()
|
|
Buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna! Desi m-am trezit destul de tarziu am reusit sa fac diverse chestii de infrumusetare. Mai trebuie sa merg la cumparaturi de mancare, sa gatesc si sa-mi incep proiectul pentru o materie la facultate. Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Crek am inghitit niste apa de gura, ca ma jeneaza stomacul.
Am desfacut valiza. Nu am mai facut niciodata asta. Adica valiza trebuia sa stea cel putin o sapt asaa... Tre sa fac curat la soarec, si dupa aia pe la cumparaturi ca nu am nik de mancare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi ce faceti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:36 AM |
|