![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour!
Eu am avut niste zile cam pline... In primul rind, Aruta-Baluta mi-a dat dureri de cap... Joi a vomat de 3 ori, de fiecare data la citeva ore dupa ce a mincat. Nu tot, insa destul. Vineri a refuzat sa manince. Nu voia si pace-buna. Nimic. Nici out fiert sau carnita de vita, favoritele ei! Era apatica, trista, somnolenta... Cum ea mai face "greva" citeodata cind se plictiseste de aceeasi mincare, am zis ca daca nu maninca pina-n seara, simbata dimineata o ducem la doctor. Am dus-o. S-a lasat cu o ecografie, 5 injectii si supozitoare. Cu ocazia asta insa am depistat si niste chisturi pe ovare - in primavara trebuie sa o sa o castram. In plus, mucoasa gastrica iritata, rinichii putin mariti, colon iritat si o caruta de gaze in burtica! Azi a dus-o tacs`su la doctor, iar 5 injectii, iar supozitoare... La plecare a facut caca in gradinita la doctori. Lucru bun pentru ca am descoperit cauza idigestiei: ace de brad! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Apoi mi-o spus tata-su ca a gasit-o de citeva ori in dormitor foarte ocupata: rodea acele de brad cazute din coronita pe care o avem acolo. O dadea afara de-acolo si inchidea usa. Cind il vedea ca vine, lua pozitia drepti, cu urechiluse pe schinare: asta e semn sigur ca face o prostie - stie ca nu are voie insa nu se poate abtine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cind face o timpenie- stie perfect ca nu are voie- o ia tiptil spre dormitor unde nu o vede nimeni... Insa fata si pozitia o tradeaza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca mergem si miine la doctor... ... In plus e inchidere de an. :| |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ce figura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Dar saracuta a tras ceva dupa toata distractia asta. Si voi pe langa ea. Cata vreme mai tine tratamentul cu injectii si supozitoare? Bine ca ati gasit cauza. Insanatosire grabnica! Precis se face repede bine la cat de catel-vesel pare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
Astazi m-am dat si eu jos din pat. In weekend a trebuit sa chem salvarea. Mi-a fost foarte foarte rau. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bia sper ca nu a fost nimic grav (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Sanatate multa Arutei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La noi e soare si frumos. Zici ca vine primavara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma duc sa-mi iau ceva de mancare ca ma roade stomacul. O saptamana fainava urez (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu foarte, doar ca nu ma mai opream din vomitat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai de la ce? Un virus, ceva?
|
|
|
![]()
|
|
Mai multe combinate. Am mancat ceva aiurea chiar inainte de revelion. Mi-a fost rau vreo 3 zile dar mi-a trecut. De atunci nu m-am simtit perfect dar sa zicem ca acceptabil (macar am scapat de indigestie si de vomitat zilnic). Apoi, sambata seara am iesit in oras si am mancat ceva si am baut 2 pahare de vin si dupa cateva ore 2 de sampanie. Si asta a pus punct starii mele de bine.
Oricum, stomacul meu a devenit deosebit de sensibil la aproape orice. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca nu mai poate procesa ca lumea mancarea. Trebuie sa tin dieta stricta cu supe si mancaruri usoare vreo 2 luni. |
|
|
![]()
|
|
Naspa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Insanatosire grabnica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutareee!
Bia, insanatosire grabnica! Ara e bine, a cerut zilnic papa singurica. Mergem si azi la doctor. Mie mi-a iesit un herpes pe buza superioara de zici ca am incasat un pumn...sau ca mi-am bagat botox! Dau cu zovirax la 4 ore... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O saptamina super sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:08 AM |
|