![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Noi am fost azi la injectii - ultimele.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa te faci bine, Bia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! M-am plictisit la munca tare. S-au stricat si lasere, m-am cocotat pe ele cu colega sa le reparam, dar pana la urma le-am inchis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am mancat niste branza cu salata de rosii castraveti si salata, si acum vegetez. Ma bucur ca e bine Ara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bia, ai grija cu stomacul. Si sor-mea e la fel. I se face rau imediat. Va puuup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce faceti? Eu acum m-am apucat sa citesc cartea lui Botezatu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum se mai simte Ara ? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata!
Sanatate multa Bia! Danati, tu ce mai faci , ce mai zici? Mi-am schimbat postul preferat de radio cu europa fm si m-am apucat zdravan de scris si invatat. Tot ma seaca faptul ca imi apare non stop pe ecranul pc-ului "windows professional xp, you my be a victim of software coutfeiting...clik to rezove now. Dau rezolve later si dispare pentru un timp. Oricum, o zi cu spor si cu sanatate tuturor. This post has been edited by Oana: Jan 11 2011, 07:26 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna dragelor.
Acum am reusit sa intru si sa citesc si eu de Ara. Diana, insanatosire grabnica botoasei tale! Sa scape repede de acele de brad din burtica. Bobita al meu are si el ceva probleme. Azi mergem cu el la vet si o sa-i cumpar niste drontal, sa-i dau. De cateva zile (4-5) are scaun moale, mai precis de cand am fost cu el la vet si i-a facut deparazitarea interna. Nu era medicii care se ocupau de el mereu. Era o tipa noua, care mi-a lasat impresia ca nu stie pe ce lume traieste. I-a administrat in graba niste pastile de cestal, fara sa ma intrebe ce ia de obicei... Bobby, a fost mereu deparazitat doar cu drontal si mereu a fost ok. Acum, dupa chestia asta are probleme. Iar inainte sa-l ducem la vet nu a avut nimic. Mi-e asa o ciuda pe medicii astia veterinari care nu comunica, nu intreaba, nu discuta cu posesorii animalutelor. pur si simplu fac ce-i taie capul... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Di, insanatosire grabnica Arutei! OaNa, nu stiam ca Bote' a scris o carte.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum e? Bianca, sanatate multa! Ai grija la ce mananci. This post has been edited by Globetrotter: Jan 11 2011, 05:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Defapt a scris-o Monica Vlad. Este desprea viata lui Bote` (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
N-am apucat sa citesc, decat 3 pagini (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca am avut mult de scris pentru scoala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Sanatate la fete si catei!
MI-am fiert un vin rosu in care am pus condimente la plic pentru tuica fiarta(cuisoare, coaja de lamaie, piper) + scortisoara + zahar. A iesit bestialllll Momentan sunt la a doua cana, urmeaza a treia...Tre sa apara si Wina de la servici Winu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:27 PM |
|