![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara buna, Winu! O sa te gaseasca Wina inveselit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fain! Ne primesti si pe noi la o canita mica? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara! Si eu poftesc la vinul tau fiert Win-win (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Am o lene ...de ma doare (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Mi-ati facut pofta cu vinul fiert!!! Ce mai fac cateii vostri? Cum se mai simt? Sora mea are o pisica. A luat-o bolnava si stiu ca o ducea frecvent la doctor. Acum e bine, grasa si mie imi da fiori. Nu stiu de ce , da are un comportament ostil fata de straini. Sora zice ca a fost batuta de oameni , dar sincer tot ma inspaimanta pisica aia. Nu cred a v-am zis ca sora e insarcinata in luna a8 a (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) si e tare fericita. Si eu pe langa ea. M-a sunat intr-o diminieata si mi-a spus ca abia acum si-a dat seama cat de mult ma apreciaza. De ce? Ca am avut puterea sa duc sarcina cu gemeni si apoi sa ma zbat pentru ei. In fine, a zis ea mai multe si am fost si eu fericita ca cineva din familie m-a laudat pentru asta. Mi-am facut o cafea, mai bine zis a iesit un un soi de cafea-ceai (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Ma apuc de invatat. O zi buna fetelor. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna dimineata! Nu stiu ce-i cu mine azi, imi pica ochii-n gura. Luni si marti dimineata am fost destul de energica. Azi intentionez sa ma duc si la sala.
Oana, chiar daca n-am fost in pielea ta, imi imaginez cat de greu ti-a fost si cat de mult ai luptat si banuiesc ca familia ta te aprecia chiar daca nu ti-au zis asta vreodata. O zi frumoasa la toate/toti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Mi.e tare somn!!!
Scai cum e la sala aici? te duci singura sau cu cineva? M-as duce si eu dar mi-e urat singura! Numai ca trebuie sa ma duc, si va trebui sa imi iau inima in dinti!!1 |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Scaii, banuiam ca e asa, dar asteptam si eu ca un catel o mangaiere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Azi dimineata aveam o lene cumplita si chef de fuga din toate, dar s-a intamplat o minune si am scris non-stop. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salut! Nu ma simt bine deloc si in plus iar imi cade parul in mese...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna. Eu azi am facut caltabosi, placinta cu mere si urmeaza sa fac file de pangasius prajit.Si bineinteles pentru sora si prietenul ei nelipsitii cartofi prajiti. Va pup.
Di, analize ti-ai facut? Ai grija de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Diana, multa sanatate si lasa ca se rezolva odata si cu parul (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Salutare kris (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Kryss, te asteptam cu poze la topicul dedicat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:28 PM |
|