![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) Sunt singura dimineata la cafea? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Vorba lui Teo, mi-a venit invazia rosie si ma dor tote. Azi sunt aiurea. Ma apuc de scris. O zi faina. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Good morning!
Ce tot scrii Oana?? |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Pai daca te trezesti odata cu gainile Oana .. la 6 dim , dorm si oasele din mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Di, cum te mai simti? Oana, eu tot cu invazia ma zbat de ieri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lasa ca scapam noi de ea. Lary, imi pare rau dar nu am facut nici o poza. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
A nascut sora mea!!! Un baietel de 2 kg , prin cezariana. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Sunt bine amandoi si asta ma face foarte fericita! Doamne! m-am rugat aseara pentru ea cand am auzit ca a intrat in spital. Jo, ma trezesc asa devreme sa pot invata. Cand se trezesc copiii...nu vrei sa stii ce se intampla prin casa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by Oana: Jan 13 2011, 12:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Sa va traiasca, sa fie sanatos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumim frumos, Kris!
Sa-ti treaca si tie "perioada " mai repede! Ma mai duc o tura la scris, apoi la nani. O zi faina. This post has been edited by Oana: Jan 13 2011, 12:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sa-ti traiasca nepotelul, Oana! Totusi, cum reusesti sa stai fresh toata ziua? Eu sunt zombie pe la ora pranzului cand trebuie sa ma scol la 6-7. Kryss, pai se poate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?! Daca viitoare baga si o poza-doua, ne mai inspiram si noi reciproc asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . S-aveti o zi faina!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iii tinara, domle! Oana, sa iti traiasca nepotelul! Krusu, partea buna la "armata rosie" e ca ...trece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
\Mai, de Valentina si de Boaba mai stiti ceva? Ca eu incep sa ma ingrijorez... Eu mi-s ca un cc in ploaie, insa incerc sa fac abstractie! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da, asa e, are si parti bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar tu ce ai? De ce nu ne spui ce se intampla cu tine? (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:28 AM |
|