![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu ce se intimpla, Krysu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Probabil ca e tot tiroida. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Offf, imi pare rau. Ai grija de tine si sa-ti faci analizele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tocmai am vorbit cu Rody si va transmite pupici tuturor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaa mi-a zis ginecologul ca am hipertiroidie. da e in faza initiala. da iio nu cred. a zis asta pentru ca sunt slba pentu inaltimea mea. Da io fac ceva ca sa fiu asa!!! Mi-am facut ecografie la tiroida si doctorita de acolo a zis ca am 2 galme pe tiroida, dar sa nu imi fac griji.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Lari, pe la amiaza ma ia si pe mine un dor de duca, dar daca pot dormi putin ,imi revin, daca nu...cafea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Diana, multam frumos! Sa-ti treaca si tie starea asta aiurea. N-ai mai zis daca ti-ai facut analizele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu ma gandeam ce mai face Corina cu kukineata ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
La mine Mos Ene nu se uita la varsta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Iar cafea pot sa beau oricata si adorm instant. Nu dorm multe ore, cred ca intervalul e prost... Albi, pentru aceeasi suspiciune tre' sa imi fac si eu analizele. Ca sa stai linistita, mai vezi un doctor, e buna si o a doua opinie. Di, sanatate multa!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Lary, parca mi-ai transmis si mie starea asta cu mos ene. Sunt varza cu tot cu cafeaua bauta (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Am vrut sa dorm la amiaza macar juma' de ora si am fosr bombardata cu telefoane. Ma doare burta si spatele cumplit. am luat 2 pastile de ibuprofen...sper sa nu crap de tot. Voi pe unde mai umblati? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Eu sunt aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Oana, pentru spate poate era mai bun un supozitor. Daca te doare si burta, ibuprofenul nu e indicat decat, eventual, daca ai mancat bine inainte. Take care!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello, va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si santate.
Eu sunt venita de la sala acuma, m-a rupt tanti aia, dar nu pot sa zic ca nu-mi place, ma relaxeaza(eu urmez cursuri de aqua gym). Albi, in legatura cu intrebarea ta, este foarte misto unde ma duc eu, are sauna, piscina, hidromasaj si sala de forta unde sunt permanent 2 instructori care iti fac programul de exercitii si iti arata ce si cum. M-am inscris cu colega de apartament dar nu mergem intotdeuna impreuna, eu ma duc mai des ca ea ca vreau sa slabesc, ea nu vrea. Dar nu este asa de naspa singura, mai ales dupa ce te obisnuiesti. |
|
|
![]()
|
|
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lary, mi-a trecut cu alea doua pastile cam dupa jumatate de ora. Teo , salutare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Oana: Jan 14 2011, 09:09 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:53 AM |
|