![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Jo, cu ce te ajuta tigarile alea? Pai am sa va tin la curent ... Ideea e ca io sunt o fumatoare de aia locomotiva ,bag cate 1 packet juma pe zi , cateodata chiar 2 . Si cand fac putin sport am senzatia ca ma sufoc, deci e musai de o schimbare (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) si am studiat despre cum au reusit alti fumatori inraiti si singura chestie si normala si fara sa te bage inapoi la fumat sunt vaping (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna dimineata!
Jo si eu fumam un pachet pe zi, si intr-o dimineata am zis ca le raresc. Si asa am facut. Acum fumez un pachet pe saptamana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi tre sa fac cumparaturi de alimente, curat, mancare, sa ma intereseez de zumba, si diseeara vin colegii la mine la un remi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Un weekend fain (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello si de la mine! Am fost la sala de dimineata, m-am intors si acuma mi-am bagat niste pulpe la cuptor, astept sa se faca. Book, eu fac cursurile de aqua gym intr=o piscina cu apa mica(mie imi vine putin mai sus de buric) si ne pune instructoarea sa face diverse exercitii in apa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! V-am zis ca m-am inscris la franceza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa va mai stresez oleaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am papat si io, si acum ma duc sa imi iau colegii la mine la remi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu aseara am fost la niste prieteni, am facut gratar si am stat la barfa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In seara asta stau acasa. Jo, multa vointa si multa bafta. Albi, vad ca esti foarte fericita ca ai inceput cursurile de franceza. Bafta! Di, multa sanatate si tie si Arei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Am raciiiiit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si dupa 2 Coldrexuri ma simt inca si mai rau ....Of, n-am racit la -10 grade ca tot omul si am facut-o acum.
Albi, de cine sunt tinute cursurile tale? In Bucuresti e Institutul Francez dar fiecare modul dureaza 2 luni jumate si mai sunt iarna si vara sesiuni intensive de 3 saptamani. Cursuri asa de lungi, de 5 luni n-am auzit pe niciunde. Mi se pare o idee foarte misto un curs mai lungut, ai o continuitate, se formeaza o gasca intre colegi etc. Bafta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Scaiut, te invidiez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Pe aici, aqua gym e pentru aia de invart banii cu lopata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Oana, cum a fost examenul? Di, ce mai faci? Ce mai face Ara? Totul ok? Pupici la toata lumea, seara faina s-aveti ! This post has been edited by Laryss_A: Jan 15 2011, 09:25 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai coldrex are in principal...paracetamol inauntru, nu te face bine mai repede decit orice antipiretic si analgezic obisnuit...
Coldrex: paracetamol 1000 mg, clorhidrat de fenilefrina 10 mg (decongestionant nazal) si acid ascorbic (Vitamina C) 40 mg, ca substante active. Fiecare plic mai contine excipienti: zahar, acid citric anhidru, citrat de sodiu, amidon de porumb, aroma de lamaie 610399 E, ciclamat de sodiu, zaharina sodica, dioxid de siliciu coloidal anhidru si curcumina (E 100). ka vraja marii in coltul garii: marketing 99% (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca iei paracemamol cu un ceai cu multaa lamiie si putina miere iesi si mai ieftin si scapi si de alte chestii "de umplutura" aka ;E-uri ) din medicamente gen fervex sau coldrex. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Repaus la pat, lichide si antipiretice.Miere natürlich si lamiie la greu! Sanatate multa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Saru mina de intrebari, Ara face tratament pina luni inclusiv. Mi-a vomat iar azi dimineata- de aia o sa ia 3 mese pe zi in cantitati mai mici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In rest, e jucausa si vesela, nevoie-mare! Eu... nu imi vad capul de treburi, cred ca ati bagat de seama ca am cam lipsit, trebuie sa raspund la o multime dintre voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ma iertati, o sa o fac cit poci de repede! |
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Di, insist sa ai grija de tine in primul rand, ca te-ai simtit rau. Stim ca ai momente cand dispari ca ai treaba, dar daca esti bine, e bine.
Pai legat de cursul de franceza. Fac la Academy international. Au sedii prin toata europa. Fac 60 de ore, care 3 ore pe sapt. O sa vad cum e, dar sunt f incantata:D nani acum. Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
bleah .. am racit si nici nu pot dormi
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si tu? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iei ceva ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:50 PM |
|