![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Jo, sanatate multa! Lary, a fost test grila, am stat 10 minute, am bifat ce am crezut eu si am fugit. Sambata si duminica viitoare mai urmeaza 2 examene, printre care am experimentala! Asa ca trebuie sa invat mult si sa fac exercitii cat incape. O duminica placuta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Spor la studiu Oana!
Eu am jucat remi cu copiii pana pe la 1 aseara. A fost fain! Acum imi inghit galusca si ma apuc de treaba prin casa ca nu am nik de mancare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O duminica faina va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! E kni damn it!!!
O saptaman buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza!
Cine bea o cafea cu mine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Beau eu, ca-s obosita si pleostita ca un cc in ploaie... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu am mancat mai devreme si dupa ce m-am ridicat de la masa am vomat putin si acum nu ma simt bine. Va pup! O saptamana usoara!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
yey! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tre sa ma apuc de spalat vase si de facut un pic de curat, de mers de cumparat una alta si de facut de haleala ceva. Mi-e o lene de-mi vine sa ma sinucid. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
mie mi-e lene sa ma si sinucid!!! deci e mai grav decat la tine!
Di, revino-ti femeie!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:14 PM |
|