![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Am avut treaba! Eu is la munci, si nu mai am rabdare pana diseara, cand e prima ora de curs! sa speam ca o sa am profesor bun si colegi ca lumea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi noapte am dormit cred ca 4 ore adunate! Mare agitatie!!! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu m-am saturat de oameni neseriosi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ci patisi??
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Si la mine ieri era frumos si cald si azi e innorat si ceata. Va pup.
Albi, bafta! Scaiut , bravo pentru curajul de a merge singura la sala. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nimic insa ma oftica aia de zic ca fac ceva si nu fac...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Intrebare: de ce nu pot posta la topicul Tepe de toate felurile si strategii de marketing la limita legalitatii, Cine si ce mai incearca... ? Nu exista buton de fastreply iar pe butonul de raspunde cand dau click apare board message... Vroiam sa iti spun ceva, Diana, apropo de Reader's Digest.
|
|
|
![]()
|
|
Ce eroare iti da? Ma duc sa verific!
Ia vezi acuma, te ropg, daca poti. Si multam fain de atentionare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Cu placere, acum este in regula, ti-am scris acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Am vazut, saru mina inca o data! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Am dormit 3 ore!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu mai pot de fericire pentru ca m-am odihnit si eu. Acum nu stiu cu ce naiba sa incep: cu mancarea, curatenia sau cu invatatul. Invatatul ramane cred pe mai tarziu. O seara cu spor sau odihna placuta...dupa cum e cazul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:38 AM |
|