![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
Eu nu ma simt bine. Iarasi imi face probleme stomacul. Nici nu stiu ce sa mai mananc. Astazi am stat toata ziua in pat ca nu am avut putere sa ma ridic. Mi-e frica sa ma duc la doctor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ti-e frica, ti-e frica, dar daca stai asa crezi ca e bine?
Ai grija de tine si dute la doctor, nu mai sta. Te pup. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu tocmai mi-am formatat calculatorul. E ca nou acum... dar cum toata minunea tine 3 zile, ma bucur cat mai pot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In rest, zilele astea au fost tot cu ghinioane... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Stil, sa te faci bine cat mai repede. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) This post has been edited by OaNa`: Jan 18 2011, 08:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Oana mica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu stau in pat si ma plictisesc. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nu ma mai doare piciorul. Multumesc de intrebare.
|
|
|
![]()
|
|
Ma bucur (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Am (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) la nani. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) This post has been edited by OaNa`: Jan 19 2011, 12:08 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bonsoir!!
Je suis a la maison! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am picat acum de la curs. Pare sa fie in regula. E un grup de 8 persoane, vorbeste cu fiecare in parte. Nu e grup de incepatori, ci de preintermediari. Ne-am prezentat pe rand in franceza. Profa isi imagina ca suntem mult mai avansati, si a pregatit o lectie mai grea, asadar a trebuit sa inventeze lectia. Am discutat generalitati, gen articole si alte dintr-astea. Dupa aia ne-a pus sa purtam o conversatie cu unul din colegi si sa o si scriem. Mi-a corectat, ma asteptam sa fie mai grav decat a fost. Profa e frantuzoaica, deci stie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Una peste alta sunt foarte incantata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am un coleg care vrea sa invete franceza, pentru ca se da cu parapanta in Franta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum mai stau de vb oleaca cu Oiseau, si ma bag la nani. Nu am nimic de mancare rapid si conform, asa ca renunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ma bucur pentru tine Albi!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Abia m-am trezit si beau cafeaua. Am luat nota 6 la rezolvarae conflictelor, deci sunt o varza toanta. Voi ce faceti? Teo, Kriss, nu ziceti si voi nimic ? Albi, bafta si e fain ca iti place profa. Asta-i ceva bun. This post has been edited by Oana: Jan 19 2011, 10:11 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:32 AM |
|