![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Moi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
yey! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Si eu!!!
Sunt la a2a cafea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) La mine nu curge apa rece de ieri, dar apa calda curge. Ce chestie interesanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by Oana: Jan 19 2011, 11:23 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.Eu ma pregatesc sa plec la salon la un pensat cu prietena mea. Va pup.
Bia, esti mai bine? Oana, ce sa mai zic.Mi-e frig, e urat afara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
La mine e cald in casa si stau in tricou si cu fereastra deschisa putin, sa mai intre aer proaspat.
M-as duce si eu la salon exact pentru pensat dar de obicei ma pensez singura, dupa forma initiala. Sa ai o zi faina ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Am fost si am revenit! Ce mai fac copiii?
|
|
|
![]()
|
|
Daca pe mine m-ai intrebat, sa stii ca rasunsul e ca m-au capiat (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Ii tin acasa in timpul sesiunii, pentru ca nu resusesc sa ma mai trezesc dimineata si din alte motive. Laurica e racita, tuseste tare saracuta, e in tratament. Vor desene animate non stop, eu le pun cate putin si restul ii las sa se joace. E haos tot timpul in casa: unul deseneaza pe perete, cu toate ca stie ca nu-i voie, altul da cu periuta de dinti pe dulap si tot felul de nazbatii. |
|
|
![]()
|
|
Pe tine te-am intrebat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te cred ca te-au capiat, dar asta e ce sa faci mergi inainte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum sunt niste haiosi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna searaaaa! Oana, nu cred ca ai vreoadata timp sa te plictisesti...
De Onuta mica ce mai stiti? Eu mi-s virita pina-n nas in treburi, sper sa ma linistesc nitel pentru ca simt ca ma lasa puterile. Am avut o saptamina de toaaata cacaoa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:11 AM |
|