![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saluuuuuuuuuuut! Io mi-s in zona si va pup pe toate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine ploua-ninge de dimineata, insa e prea cald sa se depuna ceva. Damn!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua si de la mine.
Eu mi-am terminat curatenia, mancarea de facut si de papat, spalat haine, scris si invatat. Am avut spor azi (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Mai trebuie sa rescriu o tema si sa mai recitesc pt examen. Maine am de la 8 dimineata la Psihologia Dezvoltarii, dezvoltarea ontogenetica. Cred ca ma apuc sa-mi fac manichiura si sa ma pensez. Un sfarsit de saptamana fain tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bafta multa, Oana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce mai fac aia mici? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mersi ,Diana.
Aia mici fac nani, slava domnului! Ma relaxez si nu-mi vine sa cred ca e liniste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Uneori sunt asa de galagiosi ca nu pot sa-mi aud nici gandurile, iar cand ii duc la gradinita si e liniste in casa mi se pare suspect, ciudat. M-am invatat asa de mult cu ei pe langa mine, incat atunci cand invat, trebuie sa ii aud si pe ei, altfel parca nu merge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V-am facut pe toti! Doamneeee, frumosi-cadra sinteti toti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
E DUMINICA si NINGEEEE !!
Salutari la toata lumea. |
|
|
![]()
|
|
Salutareee! E foarte Duminica, ninge si ... s-a si pus! Va pupacesc pe toate si pe toti (Laur si Winu)! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am zapadaaaaaaaaaaaaaa iupiiiiiiiiiiiiiiii!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Helau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ce alb e totul afara. Diana, ti s-a indeplinit dorinta cu nametii. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oana, cum a fost la examen? |
|
|
![]()
|
|
Am fost afara! Da` nu-s nameti, fir-ar sa fie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Da e duminica si aici e soare si cald. Aiurea...vreau si eu zapada.
Io azi am facut curat toata ziua. Adica pana acum. Era jale la mine. Au fost colegii aseara si era noroi pe jos practic. Si toate farfuriile, castroanele, furculotile, murdare. Mai am de facut ceva de mancare, si baie si unghiile si-s gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Duminica faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:28 PM |
|